Leo Messi ha tornat a resoldre un partit del Barça, aquesta vegada en l'estrena de Quique Setién a la banqueta blaugrana. Els catalans han guanyat per la mínima el Granada (1-0) i el tècnic càntabre ha assegurat estar molt "content" amb aquest triomf.

"Hi ha moltes coses que el Barça ha fet bé"

"Un es tranquil·litza molt tenint a Messi. Aquesta és un avantatge per a qualsevol equip", ha afirmat Setién en el seu partit número 500 com a entrenador. El crac argentí ha actuat de fals 9, en absència del lesionat Luis Suárez, i l'entrenador del Barça ha comentat que "ja veurem" si el fitxatge d'un '9' és una opció.

Messi Ansu Fati Barca Granada EFE

L'entrenador blaugrana ha assegurat que "ha vist moltes coses del Barça que vol". "Hi ha moltes coses que aquest equip ha fet bé i que seguirà fent bé", ha afegit. En les seves anteriors etapes, com les del Lugo, Las Palmas i el Betis, mai havia guanyat en la seva estrena i aquest diumenge ha pogut trencar aquesta estadística.

"Riqui ha aprofitat els minuts"

Setién s'ha mostrat orgullós perquè "moltes de les coses que hem plantejat s'han vist al camp" i ha valorat el partit amb un "notable". El càntabre ha explicat que a l'equip li ha faltat "encert", però ha afirmat que està "content" perquè únicament ha concedit un xut a la primera part i un a la segona. "Hem fet moltes coses bé, espero anar millorant i tenir més fluïdesa de cara a la porteria", ha afegit.

riqui puig barça efe

Riqui Puig ha estat un altre dels noms propis del matx i Setién ha afirmat que el de Matadepera "ha aprofitat els minuts". "Ens ha aportat moltes coses. Ell, ja de fàbrica, té molts conceptes que no cal explicar. Ha tingut pausa i ha llegit molt bé el partit, ha sentenciat.