Sorpresa total amb la renovació de Leo Messi, després de conèixer-se que les converses per prolongar el seu contracte amb el Paris Saint-Germain s'han estancat. Encara que fa poques setmanes es va arribar a donar per tancat l'acord, la realitat és que les postures encara segueixen allunyades, per factors purament econòmics, i això ha fet que es disparin de nou els rumors sobre una possible tornada al Barça.

Encara que això és una possibilitat que pràcticament es pot donar per descartada. Joan Laporta i Mateu Alemany no poden permetre's inscriure un futbolista amb un salari tan elevat com el de l'astre argentí, i ja s'han oblidat d'aquesta idea, per desgràcia per a Xavi Hernández. Nasser Al-Khelaïfi, per una altra banda, té intenció de fer un nou intent per aconseguir retenir el campió del Mundial de Qatar. Però, per si de cas, ha començat a pensar en la seva successió.

No s'ha d'oblidar que l'atacant de 35 anys queda lliure el dia 30 de juny, i si en els propers mesos no són capaços de solucionar les diferències que existeixen, s'acabarà marxant gratis. Així que desitgen evitar qualsevol tipus d'imprevist, i és per això que tenen una llarga llista de candidats que podrien ocupar el seu espai, amb un que destaca per sobre de la resta. Aquest és Marcus Rashford, protagonista d'un curs sensacional a les files del Manchester United.

Ha renascut després de passar diversos cursos allunyats de la seva millor versió, i perseguits per les lesions, i torna a ser considerat com un dels millors futbolistes del planeta en la seva posició. Això és el que acrediten les seves estadístiques, amb 18 gols i sis assistències entre totes les competicions, i havent-se convertit en la referència ofensiva dels 'red devils' després de la marxa de Cristiano Ronaldo. No hi ha dubte que seria un fitxatge esplèndid.

I podria arribar a un cost bastant raonable, considerant que el seu document de treball només s'estén fins a 2024, i no sembla estar massa convençut amb la idea de quedar-se més temps a Old Trafford.

El PSG podria arribar a oferir més de 75 milions d'euros

Per aconseguir emportar-se Rashford, que és indispensable per a Erik Ten Hag en el dia d'avui, el PSG estaria disposat a oferir més de 75 milions d'euros. Una xifra que esperen que sigui suficient per poder tancar la contractació del polivalent davanter de 25 anys.

La prioritat continua sent la de mantenir Messi, però en cas que això no sigui possible, Al-Khelaïfi provarà sort amb l'internacional anglès.