Les autoritats franceses ja investiguen el partit de Champions League entre el París Saint-Germain i l'Estrella Roja del passat 3 d'octubre perquè la UEFA té sospites que estava arreglat, segons avança el diari L'Équipe

Seguint aquesta informació, la policia francesa té els informes del màxim organisme del futbol europeu que apunten que un directiu de l'Estrella Roja, amb l'ajuda d'altres intermediaris, va intentar moure molts diners apostant a la derrota del seu equip per cinc gols de diferència. Curiosament, el PSG va apallissar l'equip serbi per cinc gols de diferència (6-1). Neymar, amb un hat-trick, va ser l'home del partit.

Segons l'exclusiva del diari francès, aquest directiu de l'Estrella Roja va apostar una quantitat propera als cinc milions d'euros. Els beneficis, a través de diferents webs i cases d'apostes, podrien superar les desenes de milions.

Thiago Silva PSG Estrella Roja Champions   EFE

El partit ja estava resolt al descans, quan el PSG guanyava per 4-0 sense patir en defensa. A la segona part, els francesos van aixecar el peu de l'accelerador i van concedir un gol que en cap moment va fer perillar la victòria final.

La UEFA hauria de tenir pressa per resoldre un assumpte que amenaça la reputació de la seva competició de clubs més important. La Champions torna en onze dies i l'Estrella Roja, que suma un punt després de dos partits, jugarà sota l'ombra del dubte al camp del Liverpool.