Fa poques setmanes hauria semblat impossible, un somni inabastable per a les aficions del Barça i del Reial Madrid, i per a Javier Tebas, el president de la Lliga. Ara, però, s'apropa un escenari nou en el qual no només Leo Messi podria seguir al Barça, sinó en el que fins i tot podrien tornar a viure's els seus històrics duels amb Cristiano Ronaldo, rememorant els temps en què ambdós es retroalimentaven firmant estadístiques impossibles per a la resta d'humans.

Cristiano Ronaldo vol tornar al Reial Madrid

I és que el gran protagonista dels dos diaris esportius editats a Madrid és el mateix, Cristiano Ronaldo, que amb només un any més de contracte amb la Juventus i després de les enormes crítiques que està rebent després de l'eliminació dels bianconeri de la Champions a mans del Porto, ha decidit que vol tornar al Reial Madrid. "CR7 es deixa estimar", titula el Marca. "Cristiano vol tornar", afirma l'As.

Marca

Portada del diari Marca d'aquest dissabte / Marca

En un primer moment, sembla que l'operació genera dubtes al si del Reial Madrid, ja que Cristiano Ronaldo ja no és el mateix que va enlluernar al Bernabéu, encara que l'evident falta de gol dels blancs i l'estima que li té l'afició podrien acabar de convèncer Florentino Pérez. D'altra banda, la Juventus no posaria impediments per facilitar la seva sortida, ja que d'aquesta manera alliberaria una fitxa enorme, en plena crisi del coronavirus, que li permetria fitxar un o dos jugadors de primer nivell, i més joves.

As

Cristiano Ronaldo és el protagonista de la portada del diari As / As

Messi i Koeman, la dupla en la qual pensa Laporta

A la premsa catalana, el protagonisme el comparteixen Leo Messi i Ronald Koeman, els dos pilars sobre els quals Joan Laporta planeja construir el projecte esportiu de la pròxima temporada.

La gran prioritat ara és aconseguir la continuïtat de Leo Messi, un pla que, com vam explicar a ElNacional.cat, vindrà marcat per la millor oferta econòmica possible i amb un projecte esportiu en el qual hi haurà el fitxatge d'un jugador diferencial, amb Haaland com a gran objectiu, incorporacions de jugadors que acaben contracte, com podrien ser Alaba, Depay o Agüero, amic íntim de Messi, i l'ascens de diverses perles del filial.

MD

Leo Messi és el protagonista de la portada del Mundo Deportivo / Mundo Deportivo

Sport, per la seva part, se centra en el futur de Ronald Koeman, que ha fet mèrits per seguir una temporada més al Camp Nou. Malgrat que la decisió definitiva encara no està presa, cada dia que passa sembla més propera la continuïtat de l'entrenador neerlandès, que ha aconseguit conjuntar un equip que anava a la deriva, apostant per joves del planter, i que Leo Messi torni a somriure.

Sport

La portada del diari Sport d'aquest dissabte / Sport

El diari Sport, a més, també parla del nom del moment, Haaland, que hauria de ser finançat amb les vendes de diversos jugadors que, a més, tenen suculentes fitxes, com Coutinho, Griezmann, Umtiti, Pjanic o Braithwaite.

 

Imatge principal: Leo Messi i Cristiano Ronaldo, en un clàssic entre el Barça i el Reial Madrid / EFE