Un gol de Benzema al temps afegit ha evitat que el Reial Madrid sumés davant de l'Elx el seu tercer empat consecutiu a la Lliga i que permet que els de Zidane segueixin amb opcions de lluitar pel campionat.

Malgrat el retorn de Sergio Ramos, Zinedine Zidane ha apostat per jugar amb tres centrals, segurament com a provatura de cara al partit de dimarts contra l'Atalanta, amb Ramos, Varane i Nacho en l'eix defensiu, amb Casemiro, Fede Valverde i Isco al centre del camp, Mendy i Lucas Vázquez als carrils i Vinícius i Benzema a la punta de l'atac.

Reial Madrid Elx EFE

Sergio Ramos ha tornat a jugar després de recuperar-se de la lesió / EFE

El Reial Madrid ha sortit molt fort, a la recerca d'un gol ràpid que li permetés gestionar esforços, la qual cosa ha agafat a contrapeu l'Elx, a qui durant uns minuts no li ha quedat més remei que tancar-se enrere i defensar-se amb concentració. A poc a poc, però, els visitants s'han anat traient la pressió de sobre i han començat a apropar-se a la porteria del Madrid amb incursions per la banda esquerra, de Mojica i Fidel.

El primer xut del partit no ha arribat fins al minut 27, un xut sec d'Isco que Edgar Badia ha atrapat sense massa dificultats. La resposta de l'Elx l'ha liderat Mojica, amb un centre que Carrillo no ha arribat a rematar. La millor ocasió del Madrid l'ha tingut Benzema, en un contraatac iniciat per Fede Valverde, Vinícius ha deixat sol el francès, que incomprensiblement ha rematat fora (34).

Reial Madrid Elx EFEBenzema, protestant una acció a Figueroa Vázquez, l'àrbitre del Reial Madrid-Elx / EFE

Benzema evita la tercera punxada seguida del Madrid

I el segon temps ha començat com el primer, amb un Madrid accelerat i ofensiu que ha estat a punt de marcar tot just començar, en una mitja volta de Benzema que el francès ha finalitzat amb un xut desviat.

A partir d'aquest moment, però, l'Elx ha reaccionat i ha començat a sortir a l'espai, i generant perill. Al minut 58, els visitants han estat a punt de marcar, en un xut de Guido Carrillo que Courtois ha desviat. En el rebot, Sergio Ramos ha fet caure el davanter centre de l'Elx, però l'àrbitre no ha xiulat penal. I amb els jugadors visitants encara pendents de l'acció polèmica ha arribat el 0-1, en un córner que Dani Calvo ha rematat amb el cap al fons de la xarxa.

Els jugadors de l'Elx, celebrant el gol de Dani Calvo / EFE

Amb el gol, Zidane ha tret Sergio Ramos per tornar al 4-3-3 i el Reial Madrid ha tancat l'Elx. En el minut 71, Casemiro ha estat a punt de marcar, però el brasiler no arriba per poc a un centre mesurat de Rodrygo. I tot seguit ha arribat l'1-1, en un bon centre de Modric que Benzema, ara sí, ha rematat a gol (73).

I quan semblava que el Reial Madrid anava a sumar el tercer empat seguit, després dels esdevinguts contra la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid, ha arribat el gol miraculós de Benzema, ja al descompte, que ha aprofitat una deixada amb el pit de Rodrygo per aconseguir el 2-1.

Imatge principal: Benzema, celebrant un dels 2 gols que ha marcat contra l'Elx / EFE