L'endemà de l'entrevista de Messi en la que comunicava que seguiria al Barça un any més i els seus motius per fer-ho, les portades de la premsa esportiva no podien tenir un altre protagonista que l'argentí, que monopolitza, pràcticament, la informació esportiva des que va enviar el famós burofax a les oficines del Camp Nou.

Les declaracions del capità blaugrana són impagables, i va donar una llarga llista de titulars perquè els mitjans escollissin el que més els agradés. Tot i que no és una persona molt donada a comunicar-se amb la premsa, Messi té clar quan i com vol parlar, i això provoca que sempre que ho faci sigui per dir coses destacables.

portada marca 5 setembre messi

El diari Marca incideix que encara que Messi es quedi, la crisi del Barça també. Tal com va explicar el crac de Rosario, es queda contra la seva pròpia voluntat, amb l'única intenció de no entrar en una batalla legal contra el club de la seva vida i, de fet, va criticar durament Bartomeu i la seva gestió, evidenciant que si no ha pogut marxar ha estat per culpa seva.

portada as 5 setembre

L'altre gran diari esportiu de Madrid, el As, escull la frase en què Messi assegura que es queda per evitar anar a un judici contra el club de la seva vida i, mitjançant dos destacats, recull les declaracions en què el 10 del Barça critica la nefasta gestió del president Bartomeu i el projecte del club, que considera inexistent.

portada sport 5 setembre messi

L'Sport utilitza la seva portada a manera de resum de l'entrevista, perquè, a part del titular que Messi es queda, omplen la pàgina amb una sèrie de destacats i frases que va deixar l'astre argentí. Des de la critica a Bartomeu, el drama familiar quan va dir que volia marxar o que s'hagi dubtat del seu barcelonisme.

portada mundo deportivo messi 5 setembre

El Mundo Deportivo, amb una portada dedicada íntegrament a les paraules de Messi, fa quelcom semblant a l'Sport, ja que aprofita per incloure destacats on s'expliquen diversos dels titulars que Messi va donar, destacant-ne els dos que fan referència a la gestió de Bartomeu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat