Ressaca dolorosa a can Barça. Aquest dijous, el conjunt blaugrana va entregar la Lliga al Reial Madrid després de caure contra l'Osasuna per 1-2 al Camp Nou. Els blancs van derrotar el Vila-Real i, per tant, haurien estat campions encara que els blaugrana haguessin fet els deures, però la qüestió és que els de Quique Setién ni tan sols van claudicar amb dignitat.

Si algú es pensava que l'enèsim ridícul culer despertaria la fúria de la premsa esportiva del país contra la junta de Josep Maria Bartomeu, però, s'equivocava. Aquest divendres, les portades dels dos grans diaris barcelonistes posen al focus a les paraules postpartit del capità, Leo Messi, qui va deixar ben clar que calien canvis per poder afrontar la Champions League amb garanties. O dit d'una altra manera: el Mundo Deportivo i l'Sport situen Setién a la diana (quelcom raonable, després dels seus números) però s'obliden completament de la directiva, que és tant o més responsable de la trista situació de l'equip. 

Malauradament pels culers crítics, aquest fet ja no és notícia. No t'ho ensenyen a la facultat però ho aprens amb el temps: cada mitjà de comunicació sap on són seus límits. Els dels dos grans diaris barcelonistes comencen a la porta del despatx de Bartomeu.

mundodeportivo.750

sport.750

A Madrid, paral·lelament, dia de celebració. El club blanc ahir va guanyar la seva tercera Lliga en deu anys, de manera que la consecució del títol es pot qualificar d'anomalia. No hi estan acostumats.

marca.750

as.750

El diari As titula "¡Y van 34!", mentre que el Marca, amb una portada doble, apunta que el triomf de l'equip de Zinedine Zidane és inoblidable. I té raó, en molts sentits -tothom sap quins- ha estat una Lliga inoblidable.