Aquesta tarda feia fred a Southampton, ciutat situada al sud d'Anglaterra, i on el Manchester City de Pep Guardiola tenia un partit importantíssim per seguir amb la seva persecució al líder de la Premier League, el Liverpool, un partit que el Manchester City ha guanyat per 0-1 gràcies a un gol de Sterling.

És per això que l'entrenador de Santpedor ha vestit un abric durant tot l'enfrontament del seu equip contra el Southampton. Sota, però, l'exentrenador del FC Barcelona portava una dessuadora especial que no ha evitat mostrar durant el partit en asseure's a la banqueta, quan s'ha descordat l'abric per deixar entreveure el que duia sota: una dessuadora de l'ONG Open Arms.

Plenament conscient del delicat moment que travessa l'organització humanitària del català Òscar Camps, la impagable tasca del qual s'ha vist afectada per la pandèmia del coronavirus, que encara dificulta més la complicada tasca que duen a terme, Pep Guardiola no ha dubtat en tornar a mostrar el seu suport públic, com ja ha fet en d'altres ocasions, demostrant una altra vegada més que no li importa en absolut el què diran, sinó ser conseqüent amb les seves creences i conviccions.

Pep Guardiola Proactiva Open Arms Captura pantalla

Pep Guardiola sempre ha donat suport a l'ONG Open Arms / Open Arms

Guardiola, sempre fidel als seus principis, creences i conviccions

Com ja va succeir amb el llaç groc, com a petició per la llibertat dels presos polítics, Guardiola és conscient de la importància d'enviar aquest tipus de missatges, sabent com sap de la rellevància que té el suport popular per a Open Arms per continuar lluitant per les vides humanes d'aquells que pateixen el drama de les migracions forçades o desesperades.

No s'ha d'oblidar que fa dos anys i mig Guardiola va pagar de la seva butxaca la reparació del vaixell Open Arms, una donació de 150.000 euros perquè l'embarcació, retinguda a Itàlia, pogués continuar salvant vides. "Pep ens va venir a veure, fins i tot ha parlat de venir al vaixell a ajudar. I no només ell, alguns esportistes també tenen interès a venir a donar-nos un cop de mà", va afirmar llavors Camps.

 

Imatge principal: Pep Guardiola, durant el Southampton-City d'aquest dissabte, en el qual ha vestit una dessuadora de l'ONG Open Arms / EFE