Nike ha demanat al Barça que canviï de propietari el dorsal '10'. Volen multiplicar la venda de samarretes, per a així poder generar més ingressos i benefici, i Anssumane Fati ha demostrat no ser la persona indicada per portar-ho a l'esquena. Encara que tenien moltes esperances dipositades en què es convertís en l'estrella de l'equip, i per tant en l'ídol de l'afició, la realitat és que ha estat un complet fracàs. Així ha quedat demostrat aquesta campanya.

En l'anterior pràcticament no va poder tenir continuïtat per culpa de les constants lesions, però encara i així va tenir alguns moments de glòria, mostrant un instint golejador letal. Però sembla haver-ho perdut per complet, la qual cosa justifica les poques oportunitats que Xavi Hernández li està donant. El 'hype' que hi havia amb l'internacional espanyol ha desaparegut rotundament, i ja ningú creu que pugui ser l'estrella mundial que prometia en els seus incios.

Per aquesta raó, Joan Laporta i Mateu Alemany s'estan plantejant molt seriosament la venda de l'extrem de 20 anys. No poden permetre's el luxe de tenir habitualment a la banqueta un futbolista que percep un salari anual de 12 milions d'euros, i prefereixen donar-li sortida. Encara són optimistes, i estan convençuts que podrien obtenir una quantitat significativa amb la seva marxa. I Jorge Mendes, el representant, ha començat a oferir-lo en la Premier League.

Expliquen amb el suport de Nike, que defensa la postura que han adoptat en el Camp Nou. La multinacional americana també creu que el millor que poden fer és vendre Ansu, i cedir-li el '10' a un altre crac que pugui tenir molta més repercussió mediàtica. I, com és evident, l'elegit no pot ser cap altre que Leo Messi, que ara mateix s'ha convertit en l'assumpte prioritari de la junta directiva, ja que volen recuperar-lo tant sí com no.

Treballen sense parar per a això, i hi hauria un principi d'acord amb l'estrella del Paris Saint-Germain, que s'incorporarà a cost zero, aprofitant que queda lliure al juny, i no desitja renovar el seu contracte.

Messi tornaria la il·lusió a l'afició i multiplicaria el caixet del Barça

Gràcies al retorn de Messi, l'afició novament s'il·lusionaria molt, després de dos anys fracassant en la Champions League. I multiplicaria el caixet del Barça, la qual cosa provocaria que hi hagués molts més ingressos en màrqueting, i especialment, en la venda de samarretes.

Perquè el '10' de Leo es vendria a una velocitat de vertigen en tan sols unes quantes hores, per a alegria de Nike, i també de Laporta.