El Reial Madrid porta bastantes temporades fixant-se en el talent format a sud-amèrica. Els casos de Vínicius JR i Rodrygo Goes, que van arribar al club merengue procedents de la lliga brasilera quan encara eren menors d'edat per un preu molt per sota del valor de mercat que tenen actualment, han estat tot un èxit. Perquè encara que ambdós futbolistes van fitxar pel conjunt blanc sent una incògnita, la realitat és que el temps li ha acabat donant la raó a un Florentino Pérez que vol continuar apostant per aquesta estratègia.

De fet, fa uns mesos es va oficialitzar el fitxatge d'Endrick, futbolista del Palmeiras nascut l'any 2006 que es vestirà la samarreta del Reial Madrid l'estiu de 2024, quan ja hagi complert 18 anys, a canvi de 72 milions d'euros. Un preu més elevat que el dels fitxatges de Vinícius i Rodrygo, però que continua representant una aposta de futur a la recerca de revaloritzar un futbolista que està destinat a convertir-se en un dels millors ariets del món.

Endrick durant la celebració d'un gol amb el Palmeiras / Foto: Europa Press - Leco Viana
Endrick durant la celebració d'un gol amb el Palmeiras / Foto: Europa Press - Leco Viana

Florentino Pérez posa la mirada a l'Argentina

Ara bé, les mirades de Florentino Pérez no només estan posades al Brasil. I és que segons ha informat el mitjà digital Fichajes.net, el Reial Madrid s'hauria interessat en Claudio Echeverri, futbolista argentí nascut el 2 de gener de 2006 que està brillant a les categories inferiors de River Plate i que s'ha convertit en un dels grans reclams del Sud-Americà Sub-17 que s'està disputant actualment a l'Equador.

Echeverri ha estat capaç de donar continuïtat al seu bon rendiment amb el club firmant una gran actuació amb la Sub-17 del seu país. Lluint el mític número '10' a l'esquena, el futbolista de River Plate ha anotat tres gols i ha regalat tres assistències amb l'albiceleste en un torneig que ja encara les seves rondes eliminatòries. I molt atent a aquests partits decisius estarà el Reial Madrid, que ja ha posat l'ull en el jove futbolista argentí per convertir-lo en la seva nova aposta de futur. 

Claudio Echeverri gol Argneitna Sudamericabo Sub 17 EFE
Claudio Echeverri celebrant un gol amb l'Argneitna durant el Sud-americà Sub-17 / Foto: EFE

El Reial Madrid no és l'únic gran club europeu que té al seu radar Echeverri

Però com és lògic tractant-se d'un talent amb aquesta projecció, el Reial Madrid no és l'únic gran equip europeu que s'ha fixat en Claudio Echeverri. La mateixa font citada anteriorment ha recollit que, a més del conjunt blanc, tant el Paris Saint-Germain com el Manchester City volen fer-se amb els serveis del futbolista de River Plate per assegurar-se tenir una estrella a llarg termini. Així doncs, davant d'aquest context, és més que probable imaginar-se que el futur d'Echeverri estarà lluny de l'Argentina més aviat que tard.