Al Reial Madrid tenen molts fronts oberts que Florentino Pérez haurà d'anar tancant, a poc a poc, a mesura que s'apropi la data assenyalada: el 30 de juny de 2023. El conjunt blanc té 6 renovacions pendents per davant, ja que Mariano Díaz abandonarà l'entitat blanca, a més de diverses arribades i sortides.

Per si no n'hi hagués prou, ara s'ha afegit un capítol més a aquest apartat. Florentino haurà de reservar una petita part del pressupost per reforçar una posició que semblava que estava ben coberta amb Thibaut Courtois. Ara, la porteria del Reial Madrid podria quedar coixa, amb la sortida del porter, i és que sembla que no hi ha marxa enrere.

Courtois Modric Nkunku Reial Madrid Leipzig Champions / Foto: EFE
Thibaut Courtois cridant enfadat en un partit del Reial Madrid / Foto: EFE

Lunin cansat de la seva suplència

Es tracta d'Andriy Lunin. El jove porter va arribar procedent del Zorya a canvi de 12 milions d'euros com a reforç per a la porteria blanca. L'ucraïnès estava cridat a ser un dels millors porters del món, a la seva curta edat, i va aterrar a la capital per anar foguejant-se a poc a poc.

Tanmateix, s'ha atipat de la seva suplència. I al Reial Madrid ja saben, amb gairebé total seguretat, que serà l'última temporada Lunin al Santiago Bernabéu. Amb prou feines ha pogut disputar minuts i és que l'ombra de Courtois, un dels millors del món, és massa llarga.

Andriy Lunin suplent Madrid / Foto: Europa Press
Andriy Lunin sent suplent en el Reial Madrid / Foto: Europa Press

El porter de 22 anys sap que vestint la samarreta del conjunt blanc no podrà demostrar de quina pasta està fet, i sortirà del Reial Madrid a la recerca d'un projecte que li ofereixi minuts i en el qual pugui aportar. De fet, ja té diverses ofertes de la Bundesliga i de la Premier League.

S'obre una nova finestra

Ara Florentino Pérez té un nou maldecap. Trobar un porter que accepti el rol de suplent, ja que sembla complicat que el belga perdi la titularitat, gràcies al gran rendiment mostrat aquests últims anys. El conjunt blanc necessita un porter suplent de garanties.

Andriy Lunin titular Madrid / Foto: Europa Press
Andriy Lunin durant un partit amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

El problema és que n'hi haurà pocs de disposats a això. De totes maneres, Florentino ja està sondejant el mercat de porters per provar de convèncer-ne algun de jugar els partits de Copa, i poc més. És una posició molt específica i a la que hi ha molt poques rotacions, per la qual cosa serà una àrdua tasca.

D'altra banda, també hi ha l'opció de deixar el lloc de segon i tercer porter als xavals del planter. Tanmateix, en cas de lesió de Courtois, la inexperiència d'aquests podria jugar-los una mala passada. Al Reial Madrid prefereixen algun porter amb experiència, en cas de necessitar-lo amb urgència.