Tot i que al centre de l'huracà mediàtic està el Mundial de Qatar 2022, la figura d'Endrick ha tornat a robar l'atenció de molts. El joveníssim davanter de 16 anys copa portades ja des de fa temps en vist que és la nova perla del brasileirao i, sobretot, que és objecte d'interès de tres gegants d'Europa. 

El PSG és un d'aquests interessats, i de fet, és la primera entitat que ja ha presentat una oferta formal per ell. Amb tot, el Palmeiras va rebutjar-la i esperarà a veure que han de dir Barça Reial Madrid. Ambdós gegants de la Lliga Santander estan també molt interessats en el noi nascut a Brasília i, tot i que no deixen de transcendir conversacions entre el jugador i els dos equips, les darreres paraules de Xavi Hernández sobre el brasiler van disparar de nou les informacions.

Endrick Palmeiras vs Fortaleza / Foto: EFE
Endrick, celebrant un gol amb el Palmeiras / Foto: EFE

Florentino Pérez considera que ha arribat el moment de fer servir l'as de la seva màniga

En una entrevista concedida a ESPN Brasil, Xavi Hernández va fer públic l'interès del Barça pel jugador de 16 anys. El tècnic blaugrana va reconèixer inclús que "hem parlat amb el seu pare i amb el mateix jugador per explicar-li el projecte que tenim al Barça", i, per acabar-ho d'adobar, va declarar la seva predilecció per Endrick assegurant que "és el tipus de jugador que necessitem".

Sens dubte, unes declaracions que, tot i que encara no s'hagin assegut a negociar ambdues entitats, apropa molt el jugador al Camp Nou. Per aquesta raó, Florentino Pérez considera que, ara que el Reial Madrid podria haver perdut certa pistonada, ha arribat el moment de fer servir l'as de la seva màniga.

Florentino Pérez saludando tranquilo / Foto: EFE
Florentino Pérez, saludant als mitjans / Foto: EFE

L'amistat entre Vinícius Júnior i Endrick, clau per a les possibilitats del Reial Madrid

Tal com afirma okdiario i recull Mundo Deportivo, la perla incipient del Verdao manté una relació d'amistat amb Vinícius. Certament, l'extrem del Reial Madrid és un dels futbolistes que més admira Endrick i aquesta relació s'ha convertit en una de mutu respecte que no deixa de ser una gran carta per al Reial Madrid a l'hora de persuadir-lo per fer les maletes cap al Santiago Bernabéu. 

Queda en l'aire, doncs, els pròxims passos de la negociació, però un cop acabi el Mundial (o potser abans) es tornarà a parlar en clau 'mercato' i un dels noms propis més comuns a hores d'ara és el d'Endrick. Sigui com sigui, cal recordar que el futbolista és menor d'edat i només podrà unir-se a un dels clubs en qüestió quan compleixi 18 anys.