El Nàstic de Tarragona no serà equip de Primera Divisió la temporada vinent. Els de Vicente Moreno van tornar a perdre contra Osasuna (2-3), aquesta vegada a Tarragona. Els gols de José Naranjo i Juan Muñiz van ser insuficients per superar un Osasuna que va ser molt superior en el còmput global de l'eliminatòria.

Amb un Nou Estadi ple a vessar, el Nàstic va viure un miratge quan es va col·locar 1-0 al minut set de partit. Naranjo va rematar amb el cap una centrada de Gerard de la dreta per rematar a gol des de l'àrea petita.

Els jugadors de Quique Martín no es van deixar intimidar i mai li van perdre la cara al partit. El porter grana Manolo Reina va aturar els primers atacs visitants però no va poder fer res en el gol de l'empat.

David Garcia va rematar una centrada lateral per ensorrar qualsevol esperança de remuntada. A més, el Nàstic era incapaç de fer res per contenir els atacs d'un equip fresc i vertical com és Osasuna.

Es va arribar al descans amb l'1-1 però a la represa, els visitants van sentenciar la semifinal amb una diana de biblioteca. Javier Flaño va fer el segon d'Osasuna després d'una triangulació amb Miguel De las Cuevas i Mikel Merino.

Els visitants van tenir temps, fins i tot de fer el tercer. Mikel Merino va aprofitar una badada defensiva del Nàstic per situar el 1-3 al marcador i provocar que l'afició grana comencés a buidar el Nou Estadi.

El gol de Muñiz només va maquillar un resultat que no amaga la decepció d'un Nàstic que va entrar al Play-off com a primer i diu adéu a les primeres de canvi.