La Reial Federació Espanyola de Futbol ha multat el Barça amb 300€ per haver negociat amb Antoine Griezmann quan aquest encara tenia contracte amb l'Atlètic de Madrid, fet que es considera una infracció lleu.

En un comunicat, la RFEF exposa que "el Barça no va comunicar amb anterioritat i per escrit a l'Atlètic la seva intenció de negociar amb el jugador" però apunta que "no ha quedat provat que el contracte entre el Barça i Griezmann hagués quedat subscrit estant vigent el contracte que unia a aquest jugador amb l'Atlètic de Madrid".

En el mateix escrit, la RFEF apunta que "el Barça va reconèixer expressament haver mantingut contactes amb el davanter des del maig de 2019" i destaca que "els contactes es van produir després que Griezmann hagués manifestat la seva intenció d'abandonar l'Atlètic".

L'Instructor del cas proposava al Comitè de Competició una multa de 300 euros o la clausura del Camp Nou per un partit. El Comitè, però, considera que la infracció del Barça "no és motiu suficient per la imposició de la clausura de l'estadi". 

"Aquest Comitè és conscient que el pagament de 300 euros, més enllà del seu caràcter merament simbòlic, no contribuirà a que el club sancionat en particular i, probablement, altres clubs que en un futur estiguin en la mateixa situació, adeqüin la seva conducta a la requerida reglamentàriament", sentencia. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat