Luka Jovic és una de les sorpreses positives que ha deixat el Reial Madrid a les últimes setmanes. Malgrat que molts ja li donaven per perdut, i creien que anava a convertir-se en un problema, el cert és que s'està erigint en una solució. Carlo Ancelotti ha aconseguit recuperar una bona versió del davanter nascut el 1997, que amb Zinedine Zidane mai no va acabar d'adaptar-se, i va oferir un nivell realment paupèrrim al seu primer any i mig.

Només marco dos gols durant tot aquell temps, i va ocupar més portades pel seu mal comportament lluny dels terrenys de joc que pel seu acompliment sobre la gespa. I tampoc no va ser massa positiva la seva cessió a l'Eintracht de Frankfurt, club on va destacar i es va guanyar el seu traspàs al Santiago Bernabéu. Per aquesta raó, aquest estiu Florentino Pérez va fer tot el possible per aconseguir venda a l'estranger, una cosa que la falta d'ofertes en ferm va impedir.

jovic gol real societat real madrid efe

Luka Jovic/ EFE

Una cosa que ara agraeixen. Perquè l'internacional serbi s'ha convertit en la millor alternativa possible per a Karim Benzema, que ha tingut molèsties als últims xocs. I 'Carletto' va donar un vot de confiança a l'ex de Benfica o Apollon Limassol, que ha respost amb unes actuacions bastant destacades, inaugurant el seu compte golejador, i demostrant que no se li ha oblidat jugar al futbol. Això ha fet que diversos clubs s'interessin en ell.

Perquè cal recordar que, no fa molt temps enrere, Jovic era un dels atacants més sol·licitats i cotitzats de tot Europa. Va tenir després dels seus passos equips de la talla de Chelsea, Juventus de Torí, Bayern de Munic, Borussia Dortmund o Barça, però es va acabar decantant pel Madrid, previ pagament de 60 milions d'euros. Ara, ha cridat l'atenció de la Roma, que li ofereix un lloc assegurat l'onze inicial, sent titular indiscutible.

José Mourinho espera convèncer d'aquesta manera a Luka, que estaria dubtant del seu futur. Sap que entra en els plans d'Ancelotti, però mai no aconseguirà ser part de l'onze inicial. I menys, si a l'estiu acaben aterrant Kylian Mbappé, i sobretot, Erling Braut Haaland.

Ancelotti aposta per retenir-lo; Florentino Pérez es pensa la seva venda

El futur de Jovic està sent debatut de manera seriosa al Madrid, on no tenen clar que han de fer amb ell. Ancelotti aposta per retenir-lo, almenys, fins a final de la present campanya, doncs està convençut que pot tenir un paper important a les rotacions, i pot ser de gran ajuda.

Contracto Ancelotti Florentino Perez Reial Madrid @RealMadrid

Carlo Ancelotti i Florentino Pérez/ Reial Madrid

Florentino Pérez, per la seva part, creu que ara és el moment ideal per fer caixa amb la seva venda, aprofitant que s'està revaloritzant a poc a poc. I, si els italians truquen a la porta al gener, no s'ho pensarà dues vegades, sempre que paguin el que demana.

Hi haurà discussió.