El Reial Madrid és el destacat líder en solitari de la Lliga. Entre Karim Benzema i Vinícius Júnior encapçalen el taulell de golejadors i és David Alaba i companyia qui s'encarrega de fer valer els avantatges al marcador que proporcionen el francès i el brasiler. Tot sembla rodó en un Madrid en què, fins al dia d'avui, tot va rodat.

Però el futbol és una sort canviant i Florentino Pérez vol veure al club que presideix a l'Olimp europeu un cop més i alçar la Champions League de nou. Per al president merengue, això passa per aconseguir fer realitat el seu somni de vestir de blanc a Kylian Mbappé. La negociació amb l'extrem francès serà llarga i dura, però el Reial Madrid seguirà pentinant el mercat i té previst tancar com a mínim dos fitxatges més. 

Mbappe PSG EFE

Kylian Mbappé, durant un partit amb el PSG / EFE

"Un nou començament"

Així ho preveu l'exjugador blanc Steve McManaman a una entrevista a HorseRacing considerant que el Madrid té "moltes possibilitats que Kylian Mbappé i Antonio Rüdiger arribin gratis". I és que l'anglès situa al seu exequip amb avantatge sobre els seus competidors a l'hora de fitxar a una de les estrelles del Paris Saint-Germain, però també ho assenyala així pel fitxatge d'Erling Haaland.  

Textualment, les paraules de McManaman ho fan semblar possible: "Poden anar a per Haaland si volen també". Totes aquestes valoracions de la llegenda britànica són expressades per què el Madrid "té el baül plè per gastar". A més a més, McManaman també té en compte que la inauguració del "nou Santiago Bernabéu simbolitza un nou començament al Reial Madrid".

Steve McManaman transimsión Premier League Europa Press

Steve McManaman durant una transmissió de la Premier League / Europa Press

La tornada de Cristiano?

Per acabar-ho d'adobar, l'exmigcampista ha estat preguntat per una possible tornada de Cristiano Ronaldo ​al Reial Madrid. L'anglès opina que "no és impossible, res és impossible. Cristiano podria tornar, però crec que passarà un any més al Manchester United i després veurem”.

Steve McManaman no ha defraudat amb les seves respostes a Anglaterra, però no li falta raó en assegurar que el Reial Madrid té marge per exercitar el seu múscul econòmic. Alaba va arribar a l'entitat merengue de franc. En cas d'oficialitzar els fitxatges de Mbappé i de Rüdiger, el Reial Madrid tampoc hauria de rascar-se la butxaca. Si el futbol és una sort incerta, el futur del futbol pot superar la ficció. Tot depèn de si Florentino Pérez aconsegueix moure els titelles a favor seu.

 

Imatge principal: Florentino Pérez, caminant / Europa Press