Les aigües a can Barça segueixen molt remogudes després de la derrota històrica contra el Bayern. Amb l'arribada de Ronald Koeman a la banqueta blaugrana, algunes vaques sagrades ja estan avisades que els buscaran una sortida tan aviat com es pugui perquè ja han complert el seu cicle amb el club. Una d'elles és Luis Suárez, que ha deixat un enigmàtic missatge a través de les seves xarxes socials

Instagram Luis Suárez @luissuarez9

Missatge de Suárez al seu Instagram

Potser en un altre context i en un altre moment, el missatge "mai oblidis que ets l'arquitecte del teu propi destí" no hauria estat tan significatiu, però malgrat tenir diverses interpretacions, potser la més adequada és la d'advertència cap al tècnic holandès. Una advertència en to de: jo em quedo. 

A més, l'amistat que té amb Leo Messi pot jugar un paper fonamental per tal de quedar-se a can Barça, ja que el futur de l'argentí al club penja d'un fil en aquests moments. Sabent la necessitat de tenir un projecte engrescador, és possible que Messi prefereixi tenir el seu gran company a la vora i no en un altre equip. 

gol luis suarez barca espanyol EFE

Luis Suárez marcant un gol

Tot i que l'última temporada de l'uruguaià no ha estat de les millors a l'equip blaugrana —en gran part per culpa de l'operació del menisc que el va mantenir apartat dels terrenys durant quatre mesos—, Luis Suárez s'ha guanyat el dret a decidir el seu futur. No oblidem que, amb 198 gols marcats, és el tercer màxim golejador de la història del club, només per darrere de Leo Messi i César Rodríguez.

Per tant, tal com ho expressa en el seu Instagram, és ell qui decidirà el seu futur. Caldrà veure què passa en aquesta finestra de fitxatges.