Quan parlem de golejadors de la història del Barça tothom pensa en primer lloc amb Leo Messi, tot i que mai ha estat un '9' pur, però també apareixen grans jugadors històrics com Ladislau Kubala, César Rodríguez o Josep Samitier. Però ara ja es pot dir que entre ells s'ha consolidat Luis Suárez després del golàs contra el Vila-real.

Luis Suárez, al podi

El davanter blaugrana, que està a punt de completar la seva sisena temporada al Camp Nou, ha entrat de ple en els llibres d'història del Barça. Confirmat com un gran golejador, ara es ratifica pujant al podi dels que més gols han fet.

El líder indiscutible, i així serà durant molts i molts anys, és Messi, que amb 630 gols és qui més n'ha fet. Cal recordar que l'argentí en porta 700 entre club i selecció. I encara davant de Suárez està César, que amb 232 gols queda un pèl lluny de l'uruguaià.

Però el que sí sap Suárez és que comparteix podi en el tercer lloc amb un mite com Kubala amb 194 gols. Qui sap si per molt o poc temps.

Un golejador de Lliga

Una dada interessant que se n'extreu d'aquests 194 gols de Luis Suárez és que és un golejador de Lliga. 145 gols marcats, un 74% d'ells, són a la competició de la regularitat. També perquè n'ha disputat bastants més partits que la resta de competicions.

Però a la Copa del Rei només n'ha fet 23 i 19 a la Champions League, encara amb el malefici ben present. També n'ha marcat 7 gols més en d'altres competicions.

De dretes

I el que també es confirma és que és un jugador absolutament de dretes en el futbol: 7 de cada 10 gols els fa amb la cama dreta. I si hagués d'escollir entre fer gols amb la cama esquerra i el cap, segurament no tindria cap preferència en especial.

Un golejador que no para de sumar gols i que a sobre són decisius. Amb els dits d'una mà es poden comptar els partits que ha perdut el Barça quan ell ha marcat. I també sabent que els 194 gols duraran poc i que el proper objectiu de Luis Suárez és César.