Aquest dissabte el Barça va aconseguir l'onzena victòria a la Lliga contra el Mallorca per 5-2, que li permet continuar líder per sobre del Reial Madrid. En el partit es va poder tornar a gaudir d’un estel·lar Leo Messi, que va delectar l'afició culer amb un hat-trick de somni en el dia que oferia el guardó de la Pilota d’Or al Camp Nou.

Durant la celebració no tot van ser bones paraules cap al crac argentí. L’entrenador del Mallorca, Vicente Moreno, va declarar després de la derrota que Messi "és un jugador com qualsevol altre" i que hi ha vegades que se'ls posa "en una bombolla o en una urna i no és bo". 

En ser preguntat per si convé enfadar Messi, l'entrenador de l'equip balear va afirmar: “Hauríem de poder tenir qualsevol situació de joc amb ell com amb la resta, sembla que no es pugui parlar amb Messi".

Prèviament a aquestes declaracions Moreno ja havia protagonitzat una tensa discussió amb el capità blaugrana abans que marqués el 3-1. Moreno li va retreure al davanter argentí una acció d'una falta en què el mateix Messi havia acabat per terra per una forta entrada d'un rival. L'argentí li va recriminar els retrets, poc habitual en ell, responent el que li deia l'entrenador valencià.

Leo Messi sol Barca Mallorca EFE

EFE

Vicente Moreno es va defensar explicant: "Simplement vaig indicar que no era falta i sembla que es va molestar". Messi li va respondre al camp marcant gols i culminant la nit enduent-se la pilota del partit a casa pel seu 35è hat-trick.