Leo Messi està ben a prop de completar la seva carrera esportiva i acomiadar-se dels terrenys de joc de manera definitiva. Per això va fer el pas en direcció als Estats Units i va decidir jugar a l'Inter Miami. Va acabar descartant el Barça, el club de la seva vida, però això no treu les opcions que pugui tornar en un futur no gaire llunyà.

Messi segueix guanyant als Estats Units

Un Messi que s'ha convertit en una estrella a Miami i on ja és un futbolista diferencial als Estats Units. El seu futbol meravella Europa i allà on vagi. I és que s'ha envoltat d'amics com Sergio Busquets i Jordi Alba, que s'han convertit en els seus grans socis sobre la gespa.

Leo Messi celebrando un gol con el Inter Miami / Foto: Europa Press
Leo Messi celebrant un gol de l'Inter Miami / Foto: Europa Press

Messi, que vol seguir guanyant, ho ha seguit fent als Estats Units. De moment, ja ha aixecat la Leagues Cup i no es descarta que encara tingui opcions de lluitar per guanyar la MLS. Tot i això, ara mateix es troba lesionat i el seu equip ha tornat a baixar el rendiment.

I el que també s'ha conegut és que Leo Messi tornarà al Barça, però ho farà d'una manera especial i no per canviar d'equip ni per acabar la seva carrera al Camp Nou. Però sí serà un retorn molt emotiu que es podria fer d'aquí a un any.

Leo Messi Copa US Open Inter Miami / Foto @InterMiamiCF
Leo Messi somrient després d'un partit de l'Inter Miami / Foto @InterMiamiCF

Messi tornarà a Barcelona

Jorge Mas, el propietari de l'Inter Miami, ha reconegut en una entrevista al Club del Deportista que hi ha un pacte tancat amb Messi: "La sortida de Messi de Barcelona no va ser del seu gust, no es va poder acomiadar del seu club, que el va acollir de petit, i crec que les circumstàncies no van ser les que va voler Lionel. Jo li vaig donar el meu compromís que faré tot el possible els propers anys perquè tingui l'oportunitat d'acomiadar-se de la seva afició a Barcelona. Anirà l'Inter Miami o farem algun tipus de partit".

Una manera clara de reconèixer que Messi tornarà a Barcelona per jugar al nou Camp Nou coincidint amb l'estrena de l'estadi culer i potser lluirà la samarreta del Barça durant uns minuts. I serà una espècie d'homenatge perquè els seguidors del Barça i el mateix Messi es puguin dir adeu de la millora manera i resoldre els mals moments viscuts en el passat.

Messi gol celebración Barça FC Barcelona
Leo Messi celebrant un gol amb el Barça / Foto: FC Barcelona

A més, Mas també ha reconegut que el fitxatge de Messi per l'Inter Miami no va ser fàcil, ja que "òbviament, sent el millor jugador del món hi va haver molta competència, molta". El propietari de l'Inter Miami explica que "van ser uns mesos molt intensos" i que va veure perillar l'operació en més d'una ocasió.