Després de molts mesos de rumors, de setmanes d'incertesa i d'uns últims dies de nerviosisme, finalment Leo Messi ha pres una decisió definitiva sobre el seu futur. L'astre argentí finalment no tornarà al Barça perquè ha acceptat l'oferta de l'Inter Miami dels Estats Units​. Ja ha arribat la notícia més esperada dels últims dies, però no és l'esperada per a molts aficionats culers.

Leo Messi es decanta per l'Inter Miami

El Barça havia rebut l'OK per poder afrontar l'operació de Messi, però el club blaugrana li demanava més temps. Després va arribar la confiança culer. I, per últim, un canvi d'escenari en les últimes hores. Messi volia prendre una decisió aviat i no podia tornar a esperar el Barça fins a última hora. És per aquest motiu que s'ha acabat decantant per jugar a l'equip de David Beckham a la MLS.

Messi tenia sobre la taula les opcions del Barça i de l'Aràbia Saudita, a banda de l'Inter Miami. El futbolista desitjava tornar a vestir de blaugrana, però encara no es donaven les condicions per fer oficial el fitxatge pel club de la seva vida. Mentrestant, l'oferta de l'Aràbia Saudita era molt temptadora econòmicament. Però la del club estatunidenc era la més realista de totes.

Messi volia tornar al Barça, el pare volia els diners de l'Aràbia Saudita, però anar a Miami era el que desitjava la seva família. I com que no volien esperar gaire temps més a prendre una decisió, la resposta ha acabat donant-se per necessitat. Potser precipitada, però també ha estat una decisió molt pensada dins de la família Messi.

El final del millor Leo Messi

Un pas de Messi que suposa el final de la seva carrera esportiva de primer nivell. És obvi que quan es deixa el futbol europeu de banda és una manera de dir que la teva carrera professional va de baixada i cap a la retirada. Tot i que Messi encara tenia cames i futbol de sobres per estar un any o dos més a Europa, el final de la seva etapa al PSG ha estat el punt i a part del seu periple ple d'èxits en el món del futbol.

Leo Messi senyera Catalunya escudo Barça EFE
Leo Messi tocant-se l'escut del Barça / Foto: EFE

També és cert que Messi encara podrà marcar les diferències als Estats Units tot i ja tenir 35 anys. I segur que pot ampliar el seu palmarès amb títols tant de club, com individuals. Però ja no serà el mateix Messi que ha meravellat durant gairebé dues dècades al Barça i al PSG. I també a la selecció de l'Argentina, tancant el seu cercle perfecte el passat mes de desembre quan va aconseguir el tan desitjat Mundial a Qatar.