Leo Messi és molt a prop de poder tornar a Espanya. El divorci amb el Paris Saint-Germain és total, i ja fa diverses setmanes que va decidir no firmar l'ampliació del seu contracte, que finalitza al juny. Els pèssims resultats que han aconseguit tant aquesta temporada com en l'anterior, afegit a la pèrdua de protagonisme que ha experimentat per culpa de Kylian Mbappé, que ha estat l'estrella de l'equip, l'han portat a no voler seguir ni un dia més a la capital de França.

Tampoc no li ha agradat gens estar en el punt de mira constantment, i ser el jugador que més crítiques i insults ha rebut per part de l'afició i de la premsa. De manera que marxarà lliure quan finalitzi la campanya, i s'ha especulat amb molta força sobre el seu desembarcament a la lliga de l'Aràbia Saudita, concretament en l'Al-Hilal, que li paga un sou estratosfèric. No obstant això, el seu desig és el de competir novament a La Liga Santander.

Prioritza la felicitat i el benestar de la seva família abans que els diners, i sap que on més còmodes es trobaran tots és en el Barça. Per això està disposat a fer un esforç per posar-li les coses senzilles a Joan Laporta, i aconseguir recalar en el conjunt que dirigeix Xavi Hernández. Les negociacions estan molt avançades, i els contactes són permanents, així que aviat podrien tancar un acord. I no és l'únic campió del Mundial de Qatar que pot fer el mateix.

I és que Ángel Di María, que precisament va compartir vestidor amb Messi el curs anterior en el PSG, tampoc no és feliç en la Juventus de Torí. Li van prometre moltes coses que no han estat certes, i no podrà celebrar cap títol. A més, després de la nova sanció que han rebut, els 'bianconeros' tenen moltes opcions de quedar-se sense disputar competicions europees el proper any, la qual cosa provoca que 'El Fideu' no vulgui quedar-se.

Acaba contracte en poc més d'un mes, i es diu que podria acompanyar Leo en la seva segona etapa pel Camp Nou, ja que és una petició que hauria realitzat el president culer.

Di María també es cola en els plans de l'Atlètic de Madrid

Di María va ser un vell desig del Barça, i ara podrien aconseguir els seus serveis, encara que també hauran de competir amb l'Atlètic de Madrid, que és un altre admirador de l'ex del Benfica, del Manchester United, de Rosario Central i del Reial Madrid.

Malgrat el seu passat en l'etern rival, pot acabar arribant al conjunt blaugrana o al blanc-i-vermell.