El Barça ha guanyat la Lliga Santander 2022/23, però no tots els jugadors estan satisfets. Els culers han recuperat la il·lusió a través d'una immensa solidesa defensiva i, mentre uns jugadors han tingut molt protagonisme, n'hi ha d'altres que han vist la gran majoria de partits des de la banqueta. Ningú vol ser suplent, i menys, ser-ho pràcticament cada setmana.

És per això que, jugadors com Pablo Torre, no estan del tot satisfets. El Racing de Santander no va poder retenir un dels seus majors talents. Fitxar pel Barça és el somni de qualsevol jove que comença a impressionar a l'elit del futbol mundial, però des que és blaugrana, la sort no ha acompanyat Pablo Torre, i pràcticament no ha tingut minuts, tot i els elogis de Xavi Hernández.

Pablo Torre Barça / Foto: FC Barcelona
Pablo Torre durant la seva presentació com a nou jugador del Barça / Foto: FC Barcelona

Possible cessió de Pablo Torre al Vila-real

Quan es va obrir la finestra per fitxar al mes de gener, la possibilitat que Pablo Torre sortís cedit per tenir més minuts estava sobre la taula. Però, aquesta opció es va acabar dissolent, i el cantàbric va continuar vinculat a l'entitat barcelonista. La situació es va mantenir intacta. El tècnic el va condemnar a la banqueta jornada rere jornada, i mesos més tard, ara sí, la cessió de Torre podria ser una realitat.

Segons el diari Sport, el Vila-real és un dels equips interessats per Pablo Torre, i el podria incorporar aquest estiu com a cedit. Els groguets no perden de vista un dels talents del Barça que, tot i no jugar, no ha perdut la seva qualitat, com ja ha demostrat durant les estones que ha pogut estar sobre la gespa. Quique Setién podria pescar al seu exequip, i garantir-li més minuts a Pablo Torre.

Míchel Sánchez y Quique Setién / Foto: EFE - David Borrat
Quique Setién, entrenador del Vila-real, es dona la mà amb el tècnic gironí, Míchel Sánchez / Foto: EFE - David Borrat

Quique Setién vol Pablo Torre al seu equip

El pròxim entrenador de Pablo Torre, si accepta una cessió per marxar una temporada al Vila-real, serà Quique Setién, precisament, un exblaugrana. A més, el tècnic groguet coneix molt bé la seva terra: tots dos són de Cantàbria, per tant, un entrenador molt proper a l'entorn del futbolista. Davant la falta de minuts, Setién vol comptar amb Pablo Torre pel curs vinent, després que arribés al conjunt groguet amb la temporada començada.

El Vila-real no serà l'únic equip que apostarà per incorporar Pablo Torre, ja que el jove jugador del Barça voldrà tenir més minuts i no estar-se una segona temporada a la banqueta. Xavi, però, no es vol desfer del futbolista definitivament, i l'opció més factible és que se'n vagi cedit, com ja van fer altres futbolistes com Abde Ezzalzouli o Nico González.