Després de fer la feina sobre la gespa, el Barça s'ha de posar les piles als despatxos. Joan Laporta no es pot relaxar i ha de començar a treballar en la planificació de la pròxima temporada. El president sap que Xavi Hernández li exigirà una plantilla encara més competitiva i, per fitxar, els culers han de vendre algun futbolista de la seva plantilla, per ingressar uns quants milions d'euros.

L'operació sortida del Barça està completament encallada. Ningú vol marxar, i les ofertes que rep la directiva són insuficients. Tot i que hi ha jugadors que no tenen massa protagonisme, el seu desig continua sent el de triomfar al Camp Nou. Però, Laporta haurà de prendre decisions dràstiques pel bé del club. Si el president va ser capaç d'anunciar la marxa de Leo Messi, qualsevol futbolista podria abandonar el club, i un dels que té més possibilitats de sortir és Ferran Torres.

Ferran Torres Barça / Foto: EFE
Ferran Torres rematant una esfèrica a l'interior de l'àrea / Foto: EFE

La Juventus pressiona per Ferran Torres

Ferran Torres ha anat de més a menys. El valencià va arribar al Barça en un moment que el club necessitava reforços a la davantera, i va ser una figura clau, però de mica en mica, ha vist com els seus companys es guanyaven les titularitats setmana rere setmana. Ja fa molts mesos que Xavi prefereix altres futbolistes per ocupar la posició d'extrem, i la continuïtat de Ferran està a l'aire si arriba alguna oferta contundent.

Segons el diari Sport, un dels equips que s'ha interessat per Ferran Torres és la Juventus de Torí. Els italians estaran ben atents als moviments de l'extrem blaugrana, i intentaran, en la mesura del possible, de fer-li una oferta a Joan Laporta. El Barça es va gastar més de 50 milions d'euros per Ferran i, tot i que és molt complicat que pugui recuperar-ne bona part de la inversió, si la Juventus fa un esforç es podria endur el valencià cap a la Serie A.

Ferran Torres fallo penalti Barça Valencia manos cara / Foto: EFE
Ferran Torres es lamenta després de fallar un penal / Foto: EFE

L'adeu de Ferran Torres s'acosta

Ferran Torres ha tingut molt complicat ser titular aquesta temporada. L'arribada de Robert Lewandowski, la continuïtat d'Ousmane Dembélé o el fitxatge de Raphinha Dias l'han perjudicat. I, quan ha hagut de demostrar el talent que tenia, en els partits més importants, no ha estat encertat, i de mica en mica ha anat perdent oportunitats que li donava Xavi.

Si el Barça reforça la seva faceta ofensiva, pel curs vinent, Ferran Torres encara tindrà més difícil poder triomfar amb els culers, i potser s'haurà de plantejar una sortida, tot i que fa només un any i mig que va arribar. La Juventus és un dels equips que té més interès en el valencià, i podria apostar per ell quan s'obri la finestra de fitxatges.