Leo Messi o Diego Maradona, l'etern debat sobre qui és el millor jugador de tots els temps. A Barcelona la decisió és molt fàcil i és molt clara, la Pulga va arribar amb 13 anys a la capital catalana, ho ha donat absolutament tot pel club blaugrana i ha guanyat absolutament tots els títols.

Messi, blanc fàcil de les crítiques

Però tots aquests anys a Catalunya i els pocs èxits esportius de Messi amb l'albiceleste han provocat que el '10' sigui el blanc fàcil de totes les crítiques. Les derrotes d'Argentina es traduïen en qualificatius per a Messi com pecho frío.

Leo Messi Argentina Nigeria Mundial Russia   EFE

EFE

A banda d'una medalla d'or en els Jocs Olímpics de Pequín 2008, Messi encara no ha guanyat cap títol amb la selecció. I no ha estat perquè no hagi tingut oportunitats. Gràcies a les aportacions del crac argentí, l'albiceleste va arribar a la final del Mundial de 2014 i a les finals de la Copa Amèrica en els anys 2007, 2015 i 2016.

El grup de jugadors que ha tingut Messi no l'han acabat d'acompanyar en els moments decisius, tot el contrari a Maradona. El Pelusa es va convertir en l'heroi del país després d'aixecar la Copa del Món en el Mundial del 1986.

Messi dobla en gols Maradona

És per això que si la pregunta sobre Messi o Maradona es realitza al barri obrer La Boca de Buenos Aires, la resposta no serà unànime. El que no genera confusió són quan es miren les estadístiques de dues superestrelles de futbol i és llavors quan Messi dobla Maradona.

Leo Messi argentina selecció futbol   EFE

EFE

El '10' blaugrana ha marcat 68 gols amb l'últim anotat a Paraguai i Maradona en va fer 34 en tota la seva carrera. Aquesta diferència té totes les probabilitats que segueixi augmentant i, tot i que és molt difícil, Messi és ara en la Copa Amèrica en una nova ocasió d'aixecar el seu primer títol.