Al Paris Saint-Germain segueixen els maldecaps. En el club presidit per Nasser Al-Khelaïfi han decidit formar un projecte a base de talonari i fitxar a les grans estrelles del món del futbol. Però això no els ha servit per conquerir la Champions League i, any rere any, fracassen en el seu intent.

A això, cal sumar-lo que ajuntar a moltes estrelles en un mateix vestuari suposa un problema d'egos i és que no pots posar a dos galls, o més, en un mateix corral. Això mateix està passant ara mateix en el Parc dels Prínceps amb Kylian Mbappé i amb Leo Messi com a protagonistes.

Nasser Al Khelaïfi apludiendo / Foto: @PSG espanol
Nasser Al Khelaïfi apludiendo / Foto: @PSG espanol

La renovació de Messi, en un punt mort

L'astre argentí acaba contracte amb el PSG el 30 de juny de 2023 i encara no ha renovat. Tant club com futbolista es van citar a reunir-se, però no han arribat a un acord, i Messi continua sense donar pistes sobre el seu futur. El cert és que la Puça està sent molt exigent amb els dirigents qatarians.

Allà és on entra aquesta lluita d'egos. L'exjugador del Barça se sent un home important en el PSG i vol que el seu sou el reconegui com a tal i hauria demanat de cobrar el mateix que el seu company en l'atac, Kylian Mbappé, que és el més ben pagat de la plantilla, segons informa RMC Sport.

Messi Mbappé abraçada PSG / Foto: EFE - Mohammed Badra
Leo Messi i Kylian Mbappé s'abracen / Foto: EFE - Mohammed Badra

Des de Qatar ja comencen a témer per la situació, ja que Messi no està disposat a recular, i l'atacant gal tampoc no estaria disposat a perdre la seva condició d'estrella. Aquest fet podria fer perillar la continuïtat de dos dels millors futbolistes del món.

El PSG haurà de decidir

Aquest embolic de gelosia suposa un greu problema al vestuari francès. El club parisenc no pot satisfer les exigències d'ambdós futbolistes i haurà de decidir, ràpidament, què fer amb aquesta situació, si no volen veure com, finalment, es queden sense cap dels dos.

Kylian Mbappé celebrant un gol seu amb el PSG / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé celebrant un gol seu amb el PSG / Foto: Europa Press

De fet, els francesos han d'alliberar massa salarial si volen iniciar una revolució en el Parc dels Prínceps i incorporar cares noves, així que la sortida d'algun d'ells, permetria alleugerir una mica les arques de l'equip. Però en el conjunt francès es temen el pitjor, i això podria apropar Mbappé al Reial Madrid.

Si no se soluciona ràpidament, l'estrella de la selecció francesa podria acabar vestint de blanc, encara que sembla difícil que els dirigents qatarians posin per davant l'argentí abans que Mbappé. Sigui com fos, un dels dos haurà de sortir, amb total seguretat, veurem si finalment Messi torna al Barça o Mbappé surt del Parc dels Prínceps, però la situació comença a ser insostenible.