Al Reial Madrid li han caigut 90 milions d'euros del cel. I és que el Reial Madrid va haver d'abonar fa uns anys aquesta quantitat d'euros per endavant per un assumpte amb els agents dels futbolistes, però ara, després de la resolució del Tribunal Suprem, Hisenda li haurà de tornar de forma immediata aquests 90 milions d'euros a tots els clubs que van estar submergits en el mateix problema.

Una notícia que ha estat agafada amb molta il·lusió per part de la cúpula blanca, que tindrà un 'extra' de pressupost per tancar fitxatges de cara a la pròxima temporada. Tot això ho ha confirmat Ramón Ávarez de Món, periodista que segueix l'actualitat del Reial Madrid a través del seu canal de Youtube.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez / Foto: EFE

Es torna a activar l'operació Mbappé..

Davant d'aquest context, el Reial Madrid podria tornar a activar l'operació Mbappé. Encara que a Florentino Pérez li va molestar la insolència de l'estiu passat, la realitat és que continua considerant el futbolista del Paris Saint-Germain com un dels millors davanters del món. Prova d'això va ser el passat Mundial de Qatar. La final que va firmar davant de l'Argentina, en la qual va anotar un espectacular hat-trick, va cridar l'atenció del president blanc, que ja té intenció de tornar a intentar tancar el seu fitxatge.

I és que per al pròxim mercat de fitxatges, el Reial Madrid tenia la intenció de destinar 350 milions en traspassos. Ara, amb aquests nous 90 milions d'euros, tindrà 440 'quilos' per intentar tancar el fitxatge del '7' parisenc. Però tot això és complicat, ja que davant tindrà un PSG que, com sempre, es mostrarà impassible davant d'una possible venda. Així mateix, el que sembla clar és que el pròxim estiu tornarà a tenir Mbappé com a protagonista del mercat de fitxatges.

Kylian Mbappé PSG Bayern Munic Champions / Foto: EFE - Ronald Wittek
Kylian Mbappé durant el PSG - Bayern Munich de Champions League / Foto: EFE - Ronald Wittek

... mentre s'intenta tancar el fitxatge de Bellingham

Però el nom de Mbappé no és l'únic que té Florentino Pérez al seu cap. És evident que el Reial Madrid necessita un migcampista de cara a la pròxima temporada i ja amb l'opció d'Enzo Fernández fora d'abast, el president blanc vol tancar el fitxatge de Jude Bellingham, el que està cridat a ser un dels millors interiors de la pròxima dècada.

Jude Bellingham, celebrant un gol amb el Borussia Dortmund / Foto: Europa Press
Jude Bellingham, celebrant un gol amb el Borussia Dortmund / Foto: Europa Press

Així doncs, a més de Bellingham, Kylian Mbappé també podria acabar arribant al Santiago Bernabéu gràcies a aquests 'nous' 90 milions d'euros.