El Barça segueix somiant amb el retorn de Leo Messi. Era una opció remota, però cada vegada va sent més real. El PSG va quedar eliminat de la Champions League i el crac argentí es replanteja el seu futur. Acaba contracte amb el club parisenc i el club blaugrana torna a estar més a prop. Un fitxatge que ha passat de ser gairebé impossible a ser més possible que mai.

Messi podria tornar al Barça

El gran problema del Barça és que no té diners, però necessita nous al·licients per recuperar-se a nivell econòmic. És veritat que Messi generaria més despeses, però al mateix temps també generaria uns ingressos extres i milionaris que s'han perdut des de la seva marxa. Solucions que es troben als problemes.

Leo Messi PSG / Foto: Europa Press
Leo Messi celebrant un gol amb el PSG / Foto: Europa Press

Messi és més a prop que mai de dir adéu al PSG. Finalitza el contracte i ja sap que una opció molt probable és que marxi. Aquella idea de renovar per una temporada més ja és cosa del passat. I per aquest motiu contempla el seu desig de tornar a Barcelona.

Tot i això, també hi ha sobre la taula les opcions de marxar als Estats Units o potser alguna altra aventura més exòtica. Però si ell se sent capacitat per seguir rendint al primer nivell, aleshores tornar a jugar defensant els colors del Barça seria la millor opció. Però no seria per jugar al Camp Nou. La situació ha canviat bastant després del seu adeu del Barça i ara les coses es veuen des d'un altre punt de vista.

Leo Messi gol Granada Barca triste EFE
Leo Messi jugant un partit amb el Barça / Foto: EFE

La fórmula de Montjuïc

El Barça ha trobat la fórmula que paga un dels seus maldecaps. Com que per culpa de les obres s'ha de marxar del Camp Nou i la temporada vinent serà l'estadi Lluís Companys de Montjuïc el que acollirà els partits de l'equip blaugrana, això suposarà un dèficit afegit d'uns 93 milions d'euros. I per aquest motiu es volen contrarestar aquestes pèrdues.

Tal com apunta Culemanía, la manera de salvar la temporada i de salvar la festa a nivell econòmic amb el canvi d'estadi seria fitxant Leo Messi. La tornada de l'astre argentí generaria ingressos extra i es justificaria la inversió perquè s'ompliria Montjuïc cada vegada que hi hagués partit.

Messi Joan Laporta / FC Barcelona
Leo Messi i Joan Laporta abraçant-se / FC Barcelona

El Barça ho tindria tot de cara per tornar a ser solvent a nivell econòmic. I també generaria uns ingressos que anirien molt bé per reflotar l'economia del club blaugrana. Però primer de tot s'ha d'aconseguir convèncer Messi i que la relació amb Joan Laporta pugui tornar a ser la d'abans. Després ja arribarà el fitxatge. Però si Messi vol tornar al Barça, Messi tornarà al Barça.