Leo Messi segueix amb molts dubtes després de quedar-se al Barça a la força. Josep Maria Bartomeu el va poder retenir a l'estiu pel contracte, però els números asseguren que la vinculació de l'argentí amb el conjunt blaugrana acaba el pròxim 30 de juny de 2021.

Renovació el 2017

Messi pot negociar el seu futur a partir de l'1 de gener de 2021 i ofertes no li faltaran. PSG i Manchester City són els dos principals que el volen incorporar, però es desconeix quines són les intencions del davanter. En qualsevol cas, faci el que faci, Messi cobrarà una prima de fidelitat de 30 milions d'euros per haver complert tot el contracte des de l'última renovació, segons ha informat ESPN.

Messi Barça EFE

Leo Messi celebrant un gol amb el Barça / EFE

Messi va renovar el seu contracte amb el Barça el 2017 i Bartomeu va incloure que una de les clàusules fos que s'afegís una prima de fidelitat com agraïment. Aquest pagament estava estipulat que es fes en tres temporades i ara estaria pendent 30 milions. El '10' rebrà aquesta quantitat passi el que passi, tant si decideix quedar-se al Camp Nou com si acaba marxant a un altre equip.

 

Imatge principal: Leo Messi, reflexiu durant un partit / EFE