El Reial Madrid ha arribat a un principi d'acord amb el Mònaco pel traspàs de Kylian Mbappé, segons el diari Marca. El club blanc pagarà 180 milions d'euros (160 fixos i 20 en variables) pel jove davanter francès de 18 anys. La xifra trencaria tots els rècords i és que Mbappé es convertiria en el jugador més car de la història del futbol, superant els 105 milions que va pagar el Manchester United per fitxar Paul Pogba l'estiu passat. 

Amb la incorporació d'Mbappé, el Madrid s'avança a clubs com el París Saint-Germain o el Manchester City, que també tenien el futbolista en la seva llista d'objectius. L'admiració del davanter cap a Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo ha pogut ser decisiva i és que va arribar a realitzar una prova amb les categories inferiors del Madrid quan tenia 14 anys. 

El mateix Zidane va assegurar que no havia demanat cap davanter a Florentino Pérez després de la venda d'Álvaro Morata al Chelsea però, al mateix temps, es va desfer en elogis cap a Mbappé: "És molt bo, no? Un talent. Té 18 anys i personalitat. Com a jugador és molt bo i ho ha demostrat durant tot l'any però no és un futbolista meu". 

Quan els dos clubs oficialitzin el traspàs, Zidane tindrà un problema per confeccionar la davantera en els partits importants. I és que Mbappé arribarà al Santiago Bernabéu amb l'etiqueta d'estrella i haurà de competir amb Ronaldo, Karim Benzema i Gareth Bale per una de les tres posicions de l'atac. Tot i això, l'entrenador francès ja ha demostrat que té mà esquerre amb la plantilla.