El Reial Madrid torna a somriure perquè per fi podrà gaudir de Kylian Mbappé. Després de diversos estius de desenganys i de males sensacions finalment sembla que tot torna a la normalitat i que el madridisme es torna a sentir poderós. Mbappé jugarà al Reial Madrid a partir de la propera temporada i es convertirà en el fitxatge més important dels últims anys. Un nou galàctic però que també comença a generar polèmica quan encara no ha posat els peus al Santiago Bernabéu.

Mbappé, novetat al Reial Madrid

El Reial Madrid s'assegura el fitxatge de Mbappé, tal com s'informa des de la capital espanyola. Serà un contracte per cinc temporades que suposarà un abans i un després al club blanc. Cal destacar que el Reial Madrid aconseguirà un fitxatge molt desitjat i que també es gastarà tots els milions que no s'ha gastat en fitxatges en els últims anys.

I això significa que el Reial Madrid acabarà aconseguint l'objectiu que tant desitjava. Serà un contracte amb moltes variables, però que finalment encaixen a la perfecció. Des del Reial Madrid han forçat per no cedir en tot el que volia Mbappé, però l'acord ja és pràcticament total. La firma estaria feta i només queda esperar a l'anunci oficial.

Kylian Mbappé PSG / Foto: EFE
Kylian Mbappé celebrant un gol amb el PSG / Foto: EFE

Mbappé, entre tres dorsals

Però més enllà del contracte i de quan es pugui anunciar el fitxatge, des del Reial Madrid comencen a veure que el primer gran problema amb Mbappé serà per culpa del dorsal que demana. Mbappé ha jugat al Mònaco, al PSG i amb la selecció francesa... i ha portat molts dorsals. El que més destaca és el '7', el que ara mateix té al club parisenc. Però és que amb França porta el '10'.

I aquí és on apareix el gran problema del Reial Madrid. La polèmica està servida. El dorsal 7 és el que porta Vinícius Júnior, i el brasiler no sembla que vulgui prescindir d'aquest número. El dorsal 10 és el de Luka Modric, que seria el més probable perquè el croat podria marxar del Reial Madrid el proper estiu, però encara no està del tot clar. I l'última opció seria el '9', que ara mateix no té propietari després de l'adeu de Karim Benzema.

Kylian Mbappé Paris Saint Germain PSG / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé demanant perdó durant un partit del PSG / Foto: Europa Press

Per tant, no queda clar quin és el dorsal que acabarà portant Mbappé al Reial Madrid, però tot apunta que estarà entre el '10' i el '9'. Tots dos són números d'estrelles i Mbappé s'haurà de quedar amb un d'ells. El que sembla descartat si no vol una primera gran polèmica és el '7' de Vinícius.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!