El Manchester City sempre vol tenir les millors estrelles del món al seu equip i el conjunt anglès vol continuar ampliant la seva cartera de grans futbolistes. I per això Pep Guardiola demana jugadors de molt talent per al seu equip, encara que sap que no tots els seus desitjos seran recompensats. I per aquest motiu se li torna a escapar un fitxatge somiat com és Kylian Mbappé, que acabarà jugant al Reial Madrid.

El Manchester City vol fitxar grans estrelles

Tothom sap que el Manchester City té molts diners i que gairebé sempre se surt amb la seva. El fitxatge d'Erling Haaland fa uns anys va ser el clar exemple que el club anglès es va durar la gran joia de la corona. Però aquest no ha estat l'únic gran fitxatge, ja que Haaland és un dels molts futbolistes de primer nivell que el Manchester City té a la seva plantilla.

I lluny de perdre la seva condició de gran d'Europa, el club anglès està disposat a continuar invertint diners per seguir millorant el seu equip. I el fitxatges no s'acaben aquí. Guardiola demana i el City executa. El club de Manchester està fent grans fitxatges i s'espera que en els propers mesos torni a la càrrega. Però ja sap que un dels favorits, tot i que també un dels fitxatges més complicats, ja es dona per perdut.

Pep Guardiola EFE
Pep Guardiola queixant-se / Foto: EFE

Mbappé, al Reial Madrid

I és que Mbappé, un dels fitxatges més desitjats pels grans clubs europeus, ja hauria firmat el seu contracte amb el Reial Madrid, tal com explica el Marca. Seria un contracte per cinc temporades i ja estaria tancat des de fa dues setmanes. I això vol dir que d'aquí a 133 dies ja serà oficialment jugador del Reial Madrid.

Seria, doncs, la conclusió d'un fitxatge que fa uns quants anys que està en marxa. Després de les negatives de diversos estius, finalment Mbappé serà jugador del Reial Madrid. Un acord que ha costat molt d'arribar i que el Reial Madrid ha hagut de negociar molt.

Des del PSG, veient com fins ara l'han pogut retenir, després d'aquesta temporada ja no tenen opcions. I el Reial Madrid serà qui s'endugui el futbolista francès. Mbappé tenia decidit marxar del Parc dels Prínceps, on encara no ha aconseguit guanyar la tan desitjada Champions League.

Mbappé PSG Real Sociedad EFE
Kylian Mbappé celebrant un gol amb el PSG / Foto: EFE

El Reial Madrid hauria reprès els contactes aquest passat mes de gener i durant els últims dies s'hauria arribat a l'acord definitiu. Un fitxatge, doncs, molt esperat i que s'acabarà d'anunciar aviat. La gran alegria és que Mbappé arribarà lliure després d'acabar el seu contracte amb el PSG, però també és cert que cobrarà una milionada de prima de fitxatge.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!