El ressorgiment de Marco Asensio en aquest inici de 2023, unit al fet que el Reial Madrid necessita renovar alguns jugadors per donar-li valor a la purga que ve, va provocar que Florentino Pérez li donés una segona oportunitat. El club blanc va decidir apostar per Marco Asensio, lluitar perquè el jugador renovés, reiniciant les converses amb el seu representant, Jorge Mendes. El Reial Madrid va acceptar que necessitava Marco Asensio, per la qual cosa li va millorar una mica l'oferta inicial, per intentar tancar el cas com més aviat millor.

El gran problema és que ha arribat a orelles de Florentino Pérez que l'entorn de Marco Asensio ha continuat jugant a dues bandes, ja que mentre està negociant la seva renovació amb el Reial Madrid li ha tornat a plantejar al Barça l'opció de canviar el Santiago Bernabéu pel Camp Nou, una traïció que l'ha acabat de sentenciar.

Carlo Ancelotti enfadat / Foto: EFE
Carlo Ancelotti, entrenat del Reial Madrid / Foto: EFE

El joc de Marco Asensio

I és que al Reial Madrid estan farts de les formes de Marco Asensio. Ja a l'estiu, en una roda de premsa de la selecció espanyola, va deixar entreveure el panorama actual, que en aquells moments semblava improbable. Florentino Pérez li va comunicar que si no renovava se n'aniria traspassat, a la qual cosa Asensio va respondre, en públic, que hi havia una tercera via, la de seguir una temporada més al Reial Madrid, sense renovar, per després anar-se'n a cost zero.

Arribat el mes de febrer, Marco Asensio continua jugant al Reial Madrid i amb un contracte que expira d'aquí a 4 mesos. El mallorquí té la paella pel mànec, ja que a tota la situació cal afegir que està jugant molt, la qual cosa encara li permet que més clubs el tinguin en la seva llista de futuribles, entre ells el Barça.

Marco Asensio amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press
Marco Asensio, celebrant un gol amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

Marco Asensio s'autosentencia

Mentre el jugador rendia bé, com ha succeït en el cas de Dani Ceballos, tot estava tranquil. El problema és que contra el Mallorca el paper d'Asensio va ser pèssim, ja que el jugador va completar un partit horrible, a la qual cosa va afegir la gran errada en el penal sobre Vinícius, un gol que probablement hauria estat l'inici de la remuntada. Marco Asensio va executar molt malament el penal, una errada que va acabar d'enfonsar el Reial Madrid i que va donar ales al Mallorca per continuar lluitant per mantenir l'1-0.

Marco Asensio ha esgotat la paciència del Reial Madrid, que ja té decidit deixar-lo sortir. Falta per veure si Carlo Ancelotti li continua donant minuts o si, al contrari, el mallorquí passa a l'ostracisme, com ja li ha passat a Odriozola o a Mariano Díaz, que en negar-se a ajudar el Reial Madrid han passat a ser suplents habituals, sense pràcticament oportunitats per jugar.