Marc Márquez genera il·lusió encara que porti gairebé quatre mesos apartat dels circuits per lesió. I és que el pilot de Cervera ha tornat a pujar a la seva Honda de MotoGP a Misano, on ha reaparegut 100 dies més tard de posar peu a terra després de la cursa disputada a Mugello. L'enèsima operació al braç dret per intentar resoldre definitivament els seus problemes ha estat l'últim contratemps.

Marc Márquez torna a sentir-se pilot de MotoGP

Mono posat, salt per posar-se sobre la moto i a donar-li gas. Marc Márquez ha tornat a sentir-se pilot en el primer test de MotoGP que s'ha disputat en el circuit italià. Tot i que fa uns dies va provar-se sobre una CBR 600RR al kàrting de MotorLand Aragó, aquest dimarts ha estat encara més feliç per al pilot de Cervera.

Tot just fa dos dies que Márquez va completar i va superar favorablement les proves físiques per tornar a MotoGP. "Estic en un moment d'improvisació total", va explicar aleshores. I ara se l'ha tornat a veure amb un somriure d'orella a orella.

Márquez ha completat un total de 39 voltes sense cap incidència important. I ha tingut bones sensacions després d'un llarg temps sense sentir l'adrenalina de la velocitat. Però s'ha d'anar amb calma i sense arriscar més del necessari, ja que l'objectiu és estar a punt per a la temporada vinent.

Marc Márquez: córrer a l'Aragó com a proper objectiu

En aquest final de temporada el pilot de Cervera tindrà l'objectiu de polir una Honda que té molts defectes. Millorar la moto és la gran feina a fer, però també agafar el ritme de competició. Ara mateix no es descarta res sobre el seu futur, ni que pugui tornar a ser el gran campió que ha estat.

A més, el mateix pilot català ha confirmat que ha tingut bones sensacions i que aquest dimecres tornarà a rodar en la segona jornada de test a Misano: "Bones sensacions!! Primera prova superada en els tests, m'he sentit força còmode a sobre de la moto. Ara toca descansar i preparar-se per demà!!!".

I a nivell personal, depenent de com s'acabi sentint sobre la moto i com passi els següents dies, la idea és reaparèixer en la cursa del Gran Premi de l'Aragó, que es disputarà el 16, 17 i 18 de setembre. No serà el màxim favorit, però sí una alegria per Honda, ja que Márquez, tot i haver-se perdut les últimes sis curses per lesió, encara és el pilot de la marca japonesa amb més punts a la classificació del mundial de MotoGP.