Els Toronto Raptors, campions de la NBA, tenen diverses coses a celebrar. Una d'elles és haver aconseguit el primer anell de la NBA de la seva història; i una altra és que podran continuar comptant amb Marc Gasol.

El pivot català, de 34 anys, sembla que es consolida al Canadà després de més d'una dècada a Memphis Grizzlies. Marc Gasol va arribar aquesta mateixa temporada a l'equip de Toronto i els ha ajudat a ser els millors del bàsquet nord-americà.

A banda d'això, una altra de les grans notícies és que Gasol ha renovat una temporada més per als Toronto Raptors. El pivot de Sant Boi ha executat la player option que tenia amb la franquícia canadenca, cosa que vol dir que defensarà l'anell des de Toronto. El seu nou i multimilionari contracte serà de 22,5 milions d'euros, però des dels Raptors celebren la seva continuïtat. Fins i tot s'han atrevit a celebrar que torni "a casa", a Toronto, en anglès, castellà i, inesperadament, en català.

Ara li toca descansar perquè la NBA tot just acaba d'acabar. Vacances merescudes, el Mundial de bàsquet amb Espanya i després de nou a Toronto per començar una temporada més a la millor lliga del món.