Marc Duch, portaveu de 'Més que una moció', avisa el Barça i insta a posar data per al vot de censura. Josep Maria Bartomeu, que espera resposta del PROCICAT aquest dimecres per saber si convoquen o no el referèndum, podria tenir un nou embolic judicial.

Duch, un dels principals promotors de la moció de censura contra la junta del Barça, ha presentat aquest dimarts al matí un escrit al club, a l'Oficina d’atenció al Barcelonista (OAB), per reclamar que posi data al vot de censura ja que, si no ho fa al llarg del dia d'avui, incompliria els Estatuts del club.

"Els Estatuts estableixen la validesa del vot de censura, que va acabar el 9 d'octubre, i s'ha de convocar el referèndum en un termini no inferior a 10 dies i no superior a 20 hàbils. Avui acaba el termini de la convocatòria", ha declarat Duch a RAC1.

"És un incompliment flagrant dels Estatuts" i "haurem de veure què passa amb una junta que se salta els Estatuts a la torera", afegeix. Però es reafirma dient que "si abans de les 23.59h no hi ha convocatòria, l'incompliment és ferm".

En el cas que no ho faci així, Duch i 'Més que una moció' presentaran l'escrit al Tribunal Català de l’Esport, "però potser no de manera exclusiva". Un problema judicial més per a Bartomeu?