Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva tenen les hores comptades dirigint el Barça. Segons informa la SER, després de la resposta del Govern, novament donant llum verda a la celebració del vot de censura si s'aplica el protocol, dins de la directiva cada vegada tenen més clar que hauran de dimitir.

Tot apunta que no se celebrarà el referèndum de la moció de censura, ja que no poden ajornar més els terminis, i que l'equip directiu dimitirà abans de la votació. Bartomeu i la seva junta podrien dimitir d'aquí 14 o 15 dies, quan ja hagin resolt i tancat alguns assumptes, sempre si aconsegueixen demorar la votació, segons la mateixa informació.

Però tot és possible i si els obliguen a fer el vot de censura els propers 1-2 de novembre, la dimissió es podria produir en les properes hores o demà dimecres.

Bartomeu FC Barcelona

Bartomeu durant la compareixença d'ahir / FC Barcelona

En principi, tal com va dir Bartomeu ahir, la decisió es prendria després d'una reunió d'urgència de la junta directiva. Precisament, ja no ha viatjat amb l'expedició del primer equip de futbol a Torí, on demà juga partit de Champions. Hores clau per al futur del Barça.