El Manchester City ha aconseguit una gran victòria davant el Zinamo de Zagreb. Els de Pep Guardiola s’han imposat per 2-0 amb els gols de Sterling i Foden. Ha estat una nit trepidant de Champions League amb molts gols, en què l’Atlètic de Madrid ha guanyat per 0-2 al Lokomotiv de Moscou, el Tottenham-Bayern ha estat el matx més atractiu, i la sorpresa ha estat el trist empat del Reial Madrid contra el Bruges.

Després del 0-3 contra el Xakthar, el City és un dels equips que més en forma està. De moment, no ha concedit cap gol en contra i està mostrant un futbol excels amb el segell de Guardiola. En la segona jornada de Champions, els citizens han estat superiors en tot moment al Dinamo, però el gol s’ha resistit fins al minut 65.

Foden ha ampliat el lluminós en un contraatac de llibre. Si segueixen per aquesta línia, el City no hauria de tenir molts problemes per classificar-se pels vuitens de final. El grup és el més assequible de tota la competició i ara ja són líders en solitari amb 6 punts en dos partits.

Victòria clara de l’Atlètic

L’Atlètic de Madrid ha aconseguit una victòria clara contra el Lokomotiv. Primers tres punts dels matalasser gràcies a les actuacions de Joao Felix. El jove portuguès ja és el far ofensiu en el qual emmirallar-se i ha estat el fabricant de la segona diana que ha transformat Thomas.

Un dels partits més atractius d’aquesta nit ha estat el Tottenham-Bayern. Igualtat, ocasions de gol, regats i un ritme trepidant a Londres que els aficionats han gaudit fins a l’últim moment. El primer temps ha acabat en taules després dels gols de Son i Kimmich. Però la segona part ha estat de només un equip.

El Bayern posa la por al cos a tota Europa amb una golejada d’escàndol (2-7). Gnabry, amb un pòquer, ha estat el més destacat del segon temps.