El Reial Madrid torna a punxar a la Champions League, aquesta vegada en la segona jornada de la fase de grups. Si en la primera presa de contacte europea va caure per 3-0 contra el PSG, en el retorn al Santiago Bernabéu el conjunt blanc ha confirmat un cataclisme. El Bruges, la ventafocs del Grup A, ha estat a punt de convertir-se en un matagegants, però el Madrid ha solucionat la papereta en els últims minuts (2-2).

El conjunt belga ha comandat gran part del partit, principalment gràcies als dos gols d'Emmanuel Bonaventure durant la primera part. Un avantatge per al Bruges que ha provocat la xiulada general del Bernabéu als seus futbolistes i de clams testosterònics gairebé unànimes dels aficionats per redreçar el rumb de l'equip.

Zinedine Zidane, tot i semblar que perdia la seva flor al descans per la lesió de Courtois, ha hagut d'esperar un dels miracles de Sergio Ramos per confiar en la remuntada. Un gol del central andalús al minut 55, amb polèmica inclosa per un fora de joc que el VAR ha corregit, ha començat a reanimar l'estadi blanc. I finalment Casemiro ha empatat el duel a falta de deu minuts per al xiulet final i tot just després de l'expulsió d'un futbolista rival.

El Madrid, amb un ridícul punt aconseguit contra el presumible rival més fluix del grup, necessita millorar molt el seu rendiment europeu per no patir per passar a les eliminatòries. I el Bruges, amb dos empats, supera els blancs a la classificació, igual que el PSG. Només el Galtasaray iguala el conjunt blanc amb un punt.