El Manchester City sobreviu a Atalanta i aconsegueix un meritori empat a un gol després que el partit se li girés al segon temps (1-1). Sterling a l'inici del partit i Pasalic després del descans han estat dos dels protagonistes d'un partit de Champions League ple d'imprevistos però que ha acabat amb el repartiment de punts.

Els de Pep Guardiola guanyaven al descans, però a la segona part han hagut de sortir amb nou porter. Claudio Bravo, protagonista del duel, ha hagut d'entrar en el lloc del lesionat Ederson. I és que a banda de no poder aturar una de les primeres jugades d'atac dels italians quan portava quatre minuts sobre la gespa, ha abandonat el partit a falta de pocs minuts per al final. Expulsió de Bravo al minut 81 i Walker, un defensa, ha hagut de fer de porter en el tram final.

Alguna intervenció nerviosa i amb la pilota escapant-se de les seves mans, però Walker ha pogut resistir. I el City ha sobreviscut a Atalanta per sumar un punt més al grup C, continuar liderant, però encara sense certificar el passi als vuitens de final. L'empat a tres gols entre Dinamo de Zagreb i Xhakhtar ha beneficiat els de Guardiola.