Florentino Pérez no tenia cap dubte: volia fitxar Leo Messi. Segons destapa el setmanari alemany Spiegel, membre de la xarxa de periodisme d'investigació EIC, Íñigo Juárez, aleshores advocat de la família del jugador, va informar al pare i agent, Jorge Messi, que el Reial Madrid estava disposat a pagar la seva clàusula de rescissió durant l'estiu del 2013, que en aquell moment era de 250 milions d'euros.

Tal com indica Spiegel, la intenció del Madrid era pagar 23 milions d'euros nets anuals a Messi fins al 2021 i un milió més al pare. Florentino volia aconseguir el 'sí' de Messi en una reunió que tindria lloc dins d'un jet privat i, fins i tot, havia promès al Jorge Messi "exercir pressió sobre Rajoy" en el cas que el futbolista tenia obert aleshores per frau fiscal.

Tot i que el Reial Madrid nega aquesta informació i assegura que és "falsa" perquè "no s'ajusta de cap manera a la realitat", el club va acabar fitxant en els últims dies d'estiu Gareth Bale, després de pagar 101 milions d'euros al Tottenham Hotspur.