Abans de la gran crisi de l'últim mes a can Barça hi va haver una molt mala notícia: la lesió de Luis Suárez. El futbolista uruguaià va haver de ser sotmès a una operació al menisc extern del genoll dret i el Barça va anunciar que estaria de baixa com a mínim quatre mesos.

Aquesta va ser la notícia més negativa a nivell esportiu de principis de gener just després de la derrota a la Supercopa d'Espanya. La seva esperada tornada, per tant, seria a partir del mes maig i amb la possibilitat de jugar els tres últims partits de Lliga i una hipotètica final de la Champions.

Però les notícies que arriben ara són més positives. No es va poder fitxar un davanter per ser el seu substitut, s'ha lesionat Dembélé, però Suárez podria reaparèixer abans d'hora. Segons informa Goal, l'uruguaià ja ha deixat de banda les crosses i camina amb normalitat. La seva recuperació és més ràpida de l'esperat i retalla terminis.

Tot i que tant el futbolista com els serveis mèdics no volen arriscar a una possible recaiguda, igualment són optimistes i ja té en ment tornar als tres mesos i mig de baixa. Amb les semifinals de la Champions en ment i algun partit més de Lliga.