Es pot tornar a obrir una carpeta que a Can Barça donaven per tancada. El cas Neymar podria seguir generant problemes després que la Lliga de Futbol Professional (LFP) hagi obert un expedient informatiu al Barça. Segons Catalunya Ràdio, aquest procediment s’obre per esclarir si hi ha hagut mala gestió en tot el que ha envoltat el fitxatge del brasiler.

La Junta de Josep Maria Bartomeu donava per tancat el cas després d’assolir un pacte amb la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat però un document de la Lliga assegurant que hi va haver mala gestió en el traspàs de Neymar habilitaria que qualsevol soci pogués presentar una demanda a instàncies judicials per reclamar que els directius paguin els 5,5 milions d’euros que va abonar el Barça com a conformitat penal.

La sanció màxima d’un expedient d’aquest tipus comporta el descens de categoria. La Lliga de Futbol Professional, a instàncies del seu president Javier Tebas, ha volgut entrar d’ofici després que el ball de números es fes encara més evident en l’última compareixença de Susana Monje, vicepresidenta econòmica, que va assegurar que portar Neymar va costar 19,3 milions.