L'ICG Software Lleida ha aconseguit a la seva pista, per primera vegada en la seva història, la Copa CERS d'hoquei sobre patins. Els catalans han empatat a dos gols amb el Barcelos de Portugal, el vigent campió, i els han superat per 2-3 a la tanda de penals.

Els lleidatans, que jugaven la seva segona final de la CERS després de perdre la de la temporada 2002/03 davant del Reus Deportiu, han imprès des del primer minut un joc veloç i amb atacs consecutius sense donar aire al seu rival. Però els portuguesos han estat els primers en avançar-se al marcador. Guimaraes al minut 18 i després Ameida al 32.

Dos gols que deixaven la final per a l'èpica d'un Lleida que ha jugat a casa. I així ha estat. Andreu ha retallat distàncies al 35 de penal, i Giménez ha empatat el partit al minut 40 de falta directa. Després pròrroga i finalment penals. El Lleida ha estat més encertat i ha acabat aixecant el seu primer trofeu de la Copa CERS.