La Final de la Copa Amèrica torna a ser l’últim escull de l’Argentina de Leo Messi. El davanter blaugrana ha tornat a liderar ala seva selecció i els ha portat fins la Final de la competició del Centenari.

Messi marca les diferències al Barça i també ho fa amb la seva selecció. Una assistència en el primer gol de Lavezzi, i posteriorment obra d’art de falta. Messi resolia la semifinal contra els Estats Units (0-4).

Majestuositat argentina per fer de falta un espectacular gol de falta al minut 32. Pel pal del porter i sense pensar-ho massa, Messi feia un autèntic golàs per tota l’escaire. Ara ja ha superat els 54 gols de Gabriel Batistuta i és le màxim golejador argentí de tots els temps amb 55 gols.

El blaugrana ja havia assistit al minut tres perquè Lavezzi avancés els argentins. Higuaín acabava la golejada amb dues dianes al minut 51 i 87.

La Final espera

L’últim obstacle d’Argentina per proclamar-se campió serà la Colòmbia de James o la Xile de Bravo. Les dues seleccions juguen aquesta propera matinada el passi a la final.

Argentina buscarà la propera matinada de dilluns la tan volguda Copa Amèrica. Argentina ja va ser finalista en l’edició de l’any passat, i arriben a la tercera final de seleccions en tres anys, després de la derrota també al Mundial de Brasil el 2014.