Joan Laporta ha tornat a deixar clar que estudia presentar-se a les eleccions per a la presidència del Barça que tindran lloc l'estiu del 2021. "Tinc un projecte i m'he proposat decidir-ho a finals d'any. Estic reunint un grup de persones de confiança, professionals i amb experiència", ha dit en una breu entrevista a Deportes Cuatro. "M'il·lusiona gestionar aquest període (les darreres temporades de Leo Messi), em veig guanyant la Champions i la Lliga", ha afegit.

L'expresident, a més, ha enviat un missatge als madridistes: "Si acabo decidint-me... que es preparin, perquè amb mi no van guanyar ni una Champions", ha dit en to distès.

joan laporta gtres

GTRES

D'altra banda, Laporta ha apuntat que "Messi no tindrà problemes per renovar", tot i que ha destacat que si ell fos jugador del Barça "no estaria content", fent referència a la gestió del club per part del president Josep Maria Bartomeu i la seva junta.

Per últim, l'expresident ha apostat pel retorn de Neymar i ha destacat que el fitxatge de Xavi com a entrenador "seria una solució natural", però ha apuntat que "ha de ser ell qui decideixi quan vol venir".