Continuen apareixent noves alternatives per reforçar la medul·lar del Barça, una demarcació on Joan Laporta i Deco tenen intenció de portar nous efectius. En especial, si es concreta alguna sortida, com inicialment està previst, perquè Sergi Roberto té poques opcions de ser renovat, i per tant sortirà gratis el 30 de juny, mentre que Oriol Romeu és un candidat a marxar traspassat, després de convertir-se en una de les decepcions del curs.

Tampoc no està garantida la continuïtat de Frenkie de Jong ni de Pedri González, que han acumulat moltes lesions del llarg de la present campanya, en especial, el '8,', i en cas que arribi una oferta raonable, que permeti obtenir molts ingressos, l'estudiaran amb calma. I un dels noms que ha guanyat força en la llista d'objectius és el de Khéphren Thuram, que és considerat com una de les grans promeses en la seva posició.

Khephren Thuram

Fa temps que està consolidat com un fix en els esquemes de l'OGC Niça, però aquesta campanya ha estat la de la seva completa consagració, i ha sorprès tots, ajudant que el seu club ocupi la cinquena posició en la Ligue1, i lluiti per classificar-se la pròxima edició de la Champions League. També va poder complir un dels seus somnis fa un temps, debutant amb la selecció francesa absoluta, de la mà de Didier Deschamps, després d'haver passat per totes les categories inferiors.

I farà tot el possible per convèncer Didier Deschamps, i per entrar en la convocatòria definitiva de cara a l'Eurocopa. Tan sols té 23 anys, i per tant, continua sent molt jove i té un notable marge de progressió. I tot això ha provocat que en el Camp Nou es plantegin fer una oferta en ferm per intentar aconseguir els seus serveis, aprofitant que no tindria un cost especialment elevat, i n'hi hauria prou amb uns 35 milions d'euros per firmar-lo.

Joan Laporta i Deco a l'anunci com a director esportiu del Barça / Foto: FC Barcelona
Joan Laporta i Deco/ Foto: FC Barcelona

Laporta i Deco estan molt atents a Thuram, que gràcies a la seva polivalència pot actuar sense problemes com a interior o com a pivot defensiu, dues demarcacions on necessiten cares noves.

Thuram, un aficionat confés del Barça

Thuram sempre ha assegurat que és un aficionat del Barça, després que el seu pare, Lilian, jugués durant un parell de campanyes al combinat culer, al qual va arribar procedent de la Juventus de Torí.

Una oportunitat que Laporta i Deco mediten aprofitar.