Quan un jove Alejandro Garnacho de 18 anys va marcar el seu primer gol a l’elit, ràpidament tots els mitjans van recordar l’estrena d’un altre argentí com Leo Messi. El que ha acabat sent el millor jugador de la història s’estrenava com a golejador amb el primer equip del Barça a passada del seu ídol Ronaldinho, mentre que Garnacho, ho feia amb assistència de Cristiano Ronaldo, el jugador que ell ha etiquetat com el seu referent des de la infància.

Garnacho, que juga d’extrem esquerre al Manchester United, és un dels joves talents més prometedors d’Europa, però tot i que a Old Trafford estan molt contents amb la seva perla, a les entranyes del club hi ha un grau important de preocupació amb la seva renovació.

Garnacho en una celebración de gol con el Manchester United / Foto: EFE
Alejandro Garnacho, celebrant un gol amb el Manchester United / Foto: EFE

Alerta roja al Manchester United amb Alejandro Garnacho

Quan hi ha un futbolista tan jove que fa caure la porta del primer equip, tractar la seva renovació és un tema delicat. Un sou massa elevat és perillós perquè, quan el jugador es desenvolupi, necessitarà emoluments superiors d’acord amb les seves prestacions. A més a més, el moment del salt al primer equip és difícil de mesurar, i més en entitats tan grans com el Manchester United on hi ha noms com Jadon Sancho o Marcus Rashford al davant.

En aquest sentit, amb el cas de Garnacho s’estarien complicant les negociacions i no es descarta que el seu contracte actual — que caduca el pròxim mes de juny de 2023 — acabi per expirar i el jugador canviï d'aires de franc. En tractar-se d'una de les perles més grans que ha produït l'escola Red Devil en els darrers anys, sens dubte es tractaria d'una catàstrofe.

Alejandro Garnacho Manchester United / Foto: Europa Press
Alejandro Garnacho, durant un partit amb el Manchester United / Foto: Europa Press

El Reial Madrid té a Juni Calafat pendent de la situació de Garnacho

I com no podria ser d'una altra manera, les grans entitats europees no perden detall de la situació de la jove promesa del United. En aquest sentit, i tal com apunta el portal web madridista defensacentral.comJuni Calafat, cap de caçatalents del Reial Madrid, està pendent de la situació del jove argentí per veure si pot pescar de franc a Old Trafford. 

L'intangible a favor del Reial Madrid i la carta que només pot jugar el Manchester United, és que l'ídol del noi, Cristiano Ronaldo, va triomfar a les seves files. Amb tot, en vista que la relació del jugador amb la cúpula de l'entitat anglesa no està sent la millor, el club merengue es frega ja les mans.