Pablo Torre va arribar al FC Barcelona sota el cartell de ser una futura promesa. Ho va demostrar al Racing de Santander, on era l'estrella de l'equip, i va portar els seus a aconseguir l'ascens a Segona Divisió. Al centrecampista se li presumia un gran futur i se li va prometre un paper important a la plantilla de Xavi Hernández.

Però la realitat ha estat ben diferent. El bagatge del de Soto de la Marina, quant a minuts, ha estat molt pobre. Únicament suma 239 minuts al primer equip, uns números molt pobres per a un futbolista que ha de continuar creixent si no vol veure tallada la seva prometedora projecció. Però aquest càstig va molt més enllà del futbolístic, i és que al tècnic egarenc no li agrada la vida nocturna del càntabre.

Pablo Torre Barca FC Barcelona
Pablo Torre en la seva presentació com a nou jugador del Barça / Foto: FC Barcelona

Pablo Torre espera liquidar ràpid la Lliga

Com dèiem, han estat molt pocs els minuts que ha pogut gaudir el jove jugador del Barça. No és estrany atesa la competència que té en el centre del camp, amb jugadors com Pablo Gavi, Pedri González o Frenkie de Jong per davant.

Tanmateix, ni tan sols quan la baixa d'aquests 3 futbolistes ha coincidit, sigui per lesions o sancions, Xavi ha comptat amb ell. Ja sabem que al de Terrassa li costa apostar pels futbolistes més joves, i això li ha costat més d'un disgust a l'entitat culer.

Pablo Torre escalfament Barça / Foto: Europa Press
Pablo Torre durant un escalfament del Barça / Foto: Europa Press

Ara, amb la Lliga pràcticament guanyada, Pablo Torre espera liquidar-la per la via ràpida. Aquesta és l'última opció que li queda al centrecampista per poder tenir més minuts i aprofitar l'oportunitat per demostrar perquè se'l va fitxar i que pot jugar, tranquil·lament, al primer equip del Barça.

Pablo Torre no es rendirà

Malgrat el menysteniment de Xavi cap a la seva persona, Pablo Torre no pensa rendir-se. No considera que el seu primer any en el conjunt blaugrana hagi estat dolent, ja que ha pogut aprendre dels millors i adquirir nous conceptes. Ara, vol aplicar-los de forma regular.

Pablo Torre Barça Ceuta Copa / Foto: EFE
Pablo Torre durant un partit de Copa amb el Barça / Foto: EFE

La seva preferència no ha variat gens ni mica, ell vol seguir al Camp Nou. Vol aconseguir un lloc a la plantilla, malgrat l'alta competència que hi ha, però creu que té cabuda. Tanmateix, amb el que s'ha vist en el transcurs de la temporada, sembla que Xavi té altres plans per a ell.

Una cessió a un equip on pugui tenir més pes està sobre la taula. I pretendents no li faltaran, de fet, ja hi ha molts clubs que han preguntat pel préstec del càntabre. Va passar al mercat hivernal i tornarà a passar a la pròxima finestra de traspassos. Club i jugador hauran de decidir què és el millor per a ell, encara que Pablo Torre té clar que vol créixer al Barça. Sens dubte, té vímets per fer-ho.