El serial sobre els àudios de Florentino Pérez continua sumant capítols i en el seu quart lliurament ha estat el torn del periodista José Antonio Abellán, acusat pel president del Reial Madrid de ser la persona que el va gravar sense el seu permís per a, posteriorment, vendre aquests àudios.

jose antonio abellan TUIT

"He anat amb John i Bruce, els meus gossets, a la muntanya i em trobo aquest circ. Estic al·lucinant... tot el que s'ha publicat està al meu llibre del 2015 "Assalt al Reial Madrid". I Florentino no dona explicacions i vol que matin al qui creu, el missatger," ha escrit Abellán en el seu compte oficial del Twitter. El periodista, a més, ha afegit que aquest dimecres donarà més explicacions en el seu programa de La Jungla Radio.

Florentí Pérez EuropaPress

Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press

Florentino Pérez carrega contra Raúl i Casillas

Tot s'ha iniciat aquest dimarts amb la publicació a El Confidencial d'uns àudios de Florentino Pérez en els quals el president del Reial Madrid ataca amb duresa a Iker Casillas i Raúl González, als quals titlla, entre altres coses, d'"estafes". "Casillas no és porter per al Reial Madrid, que vols que et digui. No ho és, no ho ha estat mai, ha estat la gran errada que hem tingut, el que passa és que l'adoren, l'estimen, parlen amb ell, el defensen tant... És una de les grans estafes, la segona és Raúl. Les dues grans estafes del Reial Madrid són primer Raúl i segon Casillas", assegura Florentino.

"Raúl és dolent, creu que el Madrid és seu i utilitza tot el que hi ha al Madrid en benefici propi. Com que ja es considera acabat, diu: 'Abans que jo m'acabi, acabo amb el Madrid'. És un negatiu, està destrossant el Madrid, la moral dels jugadors, perquè diguin: 'És el Madrid el que està malament, no Raúl'. És terrible com de dolent que és el xaval. I jo, com que no puc amb aquest problema, perquè tinc molt a fer i havia de fer la fusió d'Abertis amb Autostrade i altres coses més; doncs mira, ja he estat sis anys, he estat feliç".

"Casillas, pobre home, no té dos dits de front, jo el conec perfectament, és molt curt i a més es veu quan està millor o pitjor amb la seva xicota, està absent, és un nen petit, és com un gos de falda, una cosa infantil".

Florentí Perez Raul Madrid @RealMadrid

Florentino Pérez, amb Raúl González / Reial Madrid

Florentino Pérez creu que és una conspiració

Davant del terratrèmol provocat per la filtració d'aquests àudios, Florentino Pérez ha emès un comunicat en el qual considera que tot es deu a la seva participació en la creació de la Superlliga i apunta amb el dit a José Antonio Abellán, que en el moment de les converses treballava en la Cadena COPE.

"Les frases reproduïdes es pronuncien en converses gravades clandestinament pel Sr. José Antonio Abellán, que fa molts anys que intenta vendre-les sense èxit. Sorprèn ara que, malgrat el temps transcorregut, les reculli avui el diari El Confidencial".

 

Imatge principal: José Antonio Abellán, en una imatge promocional / La Jungla Radio